Bezobrazno zaraslo Sesvetsko prigorje, Zrinjevca nema niodtkud

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.6.2021. 15:47:50
Bezobrazno zaraslo Sesvetsko prigorje, Zrinjevca nema niodtkud

Foto: Mještanin Vugrovca

Kaj se to događa, Bandić je mrl i ovi (Zrinjevac op.ur) više ne kosiju Prigorje, ma videl sam niti Sesvete, kažu Prigorci.



Situacija s uređenjem javnih površina na području Gradske četvrti Sesvete je vrlo loša. Fotografije koje nam je poslao mještanin Vugrovca to svakako potkrjepljuju. 


Kaže da ovako zapuštene javne zelene površine nisu bile nikada. Čini se da je najgore na području Prigorja gdje Zirnjevac koji je do sada kosio u ruralnom dijelu Sesveta tri puta godišnje, ove godine uglavnom nije još pokosio niti jednom.


"Kaj se to događa, Bandić je mrl i ovi (Zrinjevac op.ur) više ne kosiju Prigorje, ma videl kad sam išel na ov prvi sejem ni v Sesvetama nije puno bolše", govori nam gospon Štefek ogorčen zapuštenim okolišem. 


Prema onome što smo čuli s raznih strana, situacija je gotovo identična u svim sesvetskim prigorskim , ali i drugim naseljima. U većini slučajeva trava nije košena ove godine niti jednom i smatramo da za to nema nikakva opravdanja.


Nećemo puno oko toga istraživati, jer tu se i nema što istraživati, vidljiva je situacija, poznato je tko nije učinio svoj posao zbog kojega postoji i točka. Na novoj je gradskoj vlasti, kad uspije pohvatati sve konce, nadamo se će da će to biti vrlo, vrlo skoro, da o toj situaciji s javnim zapuštenim zelenim površinama u gradu nešto upitaju one koji b i se time trebali baviti. 


I da nam konačno urede naš prostor za koji, kao građani, izdvajamo novac. Ne tražimo vješala, ali tražimo akciju odmah. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.8.2023. 13:41:54

Create Account