Današnji sajam političari su iskoristili za svoju promociju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.6.2020. 13:07:47
Današnji sajam političari su iskoristili za svoju promociju

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Četiri političke opcije danas su na sesvetskom sajmištu "tržile" glasove birača.



Sesvetski sajam danas je posjetio predsjednik Hrvatskog Sabora i nositelj liste II Izborne jedinice Gordan Jandroković sa sesvetskim kandidatima s liste i suradnicima. Pokraj štanda HDZ-a održao je presicu, te potom prošetao sajmom i porazgovarao s nekolicinom građana, uz obvezno "COVID rukovanje", laktom. Uz Jandrokovića bili su ministar vanjskih poslova Goran Grlić Radman, Ante Deur i Ante Plazonić, sva trojica s liste HDZ-a naše izborne jedinice.

Na sajmu je bio i gradonačelnik Milan Bandić, nositelj liste u II Izbornoj jedinici. Na štandu njegove stranke Rada i solidarnosti 365 bio je predsjednik VGČ Sesvete Stjepan Kezerić i mnogi drugi. Bandić je obišao sajam i porazgovarao s brojnim građanima, dok su ne njegovom štandu građanima dijelili kobasice.

Još jedan nositelj liste II Izborne jedinice bio je sa svojim štandom na sajmu. Nino Raspudić iz Mosta na malom štandiću je dijelio svoje letke i razgovarao s građanima, a do toga se nalazio pokretni uređaj za espresso kavu gdje se dijelila kava i građani su mogli popiti espresso s Ninom

Domovinski pokret također ima svoj štand na sajmištu, no Škoro koji je prvi iz Sesveta krenuo s kampanjom, danas nije bio nazočan, no zato je bio tu Sesvećan Bono Bošnjak, četvrti na listi koji je sa suradnicima dijelio letke Domovinskog pokreta i razgovarao s građanima.

Ne možemo tvrditi da nitko od drugih političkih opcija koje se natječu u II izbornoj jedinici nije danas posjetio sesvetski sajam, no ako su bili, nisu se osobito isticali.


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 8:31:56

Create Account