DVD Adamovec održao redovnu godišnju skupštinu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.2.2018. 22:03:33
DVD Adamovec održao redovnu godišnju skupštinu

Foto: Anđelko Kralj

Skupštini su prisustvovala mnoga društva iz Vatrogasne zajednice grada Zagreba kao i društva iz susjednih Vatrogasnih zajednica te prijatelji DVD-a Adamovec, piše potpredsjednik društva Anđelko Kralj.


Sve prisutne na skupštini pozdravio je Dražen Markota, potpredsjednik gradske četvrti Sesvete, a u ime Vatrogasne zajednice grada Zagreba Srećko Bahlen pohvalivši društvo koje broji ukupno 145 članova, a od toga 80 osposobljenih vatrogasaca, te od njih 30 operativaca.


Društvo je odradilo sve zadatke koje je Vatrogasna zajednica stavila pred njih tijekom 2017. godine kao i 7 intervencija gdje se odradilo 30 sati rada. Vatrogasna zajednice je prepoznala rad DVD-a pa je društvo  tijekom 2017. opremljeno s velikom količinom opreme za razne intervencije vatrogasaca.


Ujedno se i DVD-e pohvalio što je 27.04.2017. po završetku radova održao prigodnu svečanost otvaranja novog vatrogasnog doma, te su još jedanput zahvalili gradonačelniku Bandiću, Gradskoj četvrti Sesvete kao i Vatrogasnoj zajednici grada Zagreba bez kojih dom ne bi bio doveden u funkcionalnost.


Vezane vijesti
Ažurirano: 21.9.2023. 16:58:35

Create Account