Gordan Jandroković susreo se sinoć s poduzetnicima Sesveta i Dubrave

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.7.2020. 11:19:32
Gordan Jandroković susreo se sinoć s poduzetnicima Sesveta i Dubrave

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U predvorju Kulturnog centra Dubrava Gordan Jandroković susreo se s poduzetnicima Dubrave i Sesveta s kojima je razmijenio mišljenja oko mnogih tema.Gospodarski rezultati prije epidemije, upravljanje u kriznim trenucima uz očuvanje zdravlja građana, ali istovemeno očuvanje radnih mjesta i barem djelomično standarda, otvaranje nakon najtežih dana epidemije, pogled u budućnost i poslovanje na jedinstvenom europskom tržištu, neka su od tema o kojima je sinoć u Dubravi govorio donedavni predsjednik Sabora RH i danas nositelj liste HDZ-a za našu izbornu jedinicu, Gordan Jandroković.


Uz njega govorio je i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, inače naš sugrađanin koji je govorio o diplomatskoj ekonomiji, odnosno koliko diplomacija može pomoći gospodarstvenicima u inozemstvu.


Iz Sesveta još je s liste nazočan u Dubravi bio i četvrti, Ante Deur, ali svakako treba spomenuti i drugog s liste dr. Miroslava tuđmana, Antuna Bačića i domaćina ovog događaja Sinišu Šukundu.


Gospodarstvenici su upoznali nazočne iz vrha hrvatske vlasti s problemima s kojima se susreću, a ovi su obećali još snažniju suradnju. 


Jandroković je poručio da se sada dobro vidjelo što znači upravljanje krizom i suradnja s Europom gdje aktualnom premijeru Andreju Plenkoviću u Hrvatskoj politici nema premca, te pozvao sve građane Hrvatske da daju svoj glas "Plenkiju", odnosno HDZ-u, kako bi mogli nastavit


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.7.2020. 14:08:18

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account