Holdingov mobilni ured nastavio radom, u petak je u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.5.2020. 13:33:42
Holdingov mobilni ured nastavio radom, u petak je u Sesvetama

Foto: Sesvete danas, arhiva

Nakon pauziranja zbog epidemije, početkom tjedna Holdingov mobilni ured nastavio je radom, ovog petka je u Sesvetama.Holbingov mobilni ured smješten u za tu namjenu prilagođenom kombiju s bežičnim internetom, a koji je početkom izbijanja epidemije COVID-a 19 u našoj zemlji prestao s radom, proteklog je ponedjeljka nastavio rad po gradskim četvrtima, a ovog petka dolazi u Sesvete.


Određene su promijene u radu mobilnog ureda, pa će tako od sad umjesto dva sata, na svakoj postaji boraviti četiri sata, dakle, ovog petka, 15. svibnja bit će u vremenu od 14 - 18  sati  na Trgu Dragutina Domjanića 7 i 8 u Sesvetama ispred zgrade sveučilišta.


Podrazumijeva se da su uključene sve epidemiološke mjere predostrožnosti. 


Kombi također dolazi na individualni poziv (u zasebnom terminu i na kućnu adresu), a može se ugovoriti kroz Pozivni centar i broj 072 500 400. Uz starije, teže pokretne i sugrađane s invaliditetom, prednost u realizaciji usluge imaju sugrađani čiji su objekti oštećeni u potresu. U pokretnoj poslovnoj jedinici mogu se ažurirati pojedinosti ugovorenih usluga, osobni ili podaci o objektu, a integrirana je i ostala korisnička podrška.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.8.2020. 12:51:52

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account