Holdingov mobilni ured nastavio radom, u utorak je u Kraljevcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.6.2020. 16:11:26
Holdingov mobilni ured nastavio radom, u utorak je u Kraljevcu

Foto: Sesvete danas, arhiva

Holding je izvijestio da je njegov mobilni ured u utorak ujutro u Sesvetskom Kraljevcu.


Nakon završetka strogih epidemioloških mjera zaštite od COVID-a 19, život se vraća u normalu, pa tako i mobilni ured Zagrebačkog holdinga već neko vrijeme odrađuje svoj uobičajeni terenski posao.

Tako će po prvi puta nakon zime plavi kombi ovog utorka, 9. lipnja posjetiti Sesvetski Kraljevec gdje će ispred prostorija mjesne samouprave, Dugoselska cesta 35 od 8 do 12 sati primati građane uz nadalje poštivanje epidemijskih mjera kao što je higijena ruku i propisna udaljenost službenika i građana.

Nakon Sesvetskog Kraljevca kombi odlazi u Trnavu, Resnički put 12, kod Parka T. Ivčića    gdje će biti od 14 do 18 sati.


Kombi također dolazi na individualni poziv (u zasebnom terminu i na kućnu adresu), a može se ugovoriti kroz Pozivni centar i broj 072 500 400. Uz starije, teže pokretne odnosno sugrađane s invaliditetom, prednost u realizaciji usluge imaju sugrađani čiji su objekti oštećeni u potresu.
U pokretnoj poslovnoj jedinici mogu se ažurirati pojedinosti ugovorenih usluga, osobni ili podaci o objektu, a integrirana je i ostala korisnička podrška.


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.2.2022. 14:55:27

Create Account