Hrvačkom klubu Sesvetski Kraljevec europski novac za razvoj hrvanja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.9.2020. 12:37:45
Hrvačkom klubu Sesvetski Kraljevec europski novac za razvoj hrvanja

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Hrvačkom klubu Sesvetski Kraljevec nedavno je odobren projekt u sklopu Erasmus programa za razvoj hrvanja.Hrvačkom klubu Sesvetski Kraljevec u sklopu Erasmus programa nedavno je odobren projekt naziva Hrvanje na siguran način (wrestling in a safe mode) kojim će ubuduće kroz niz radionica zainteresiranim mladim hrvačima, ali i svim ostalima željnima sigurnim bavljenjem sportom, stručnjaci prezentirati raznovrsne metode i načine treninga kako bi se što više izbjegle sportske ozljede. 


O tome je u subotu u Plavoj dvorani održana konferencija posvećena početku ostvarivanja odobrenog projekta, a o čemu je izvijestio predsjednik kluba Dinko Kremić.


Partneri u tom projektu su  Huddinge Brottarklubb iz Švedskog Huddinga, grada veličine Sesveta blizu Štokholma i Sport Club „HERACLE“ Timisoara iz Rumunjskog Temišvara, čiji su predstavnici također bili nazočni na konferenciji.


Projektu je odobren iznos od 44.400 eura u trajanju od dvije godine kroz koje vrijeme će se održati niz radionica u gradovima partnerima. 


U video zapisu ispod članka pogledajte kraću izjavu predsjednika kluba povodom početka ostvarivanja projekta.


Video: Sesvete danas

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account