I Sandra Perković za Ivanin i Dorin put na Europsko prvenstvo

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.9.2019. 16:37:04
I Sandra Perković za Ivanin i Dorin put na Europsko prvenstvo

Foto: TK Orion

Mlade talentirane sportašice Oriona hrvatske su reprezentativke u taekwondou, odlaze na Europsko juniorsko i kadetsko prvenstvo, a put moraju same platiti što im roditelji i klub ne mogu omogućiti. U pomoć je priskočila i prva dama naše atletike legendarna Sandra Perković koja osim što je sama izdvojila određenu sumu, pozvala je sve ljude toplog srca da pomognu našim izvrsnim sportašicama.



"Naše Orionke Ivana Arelić i Dora Crnac sljedeći tjedan putuju na Europsko juniorsko i kadetsko prvenstvo u Španjolsku. Cure su izborile svoje mjesto u reprezentaciji, ali dužne su samofinancirati put. Obzirom da ukupni troškovi puta iznose 15.605,00 kn i da bi za njihove roditelje to bilo previše, pokrenuli smo prikupljanje donacija. Do četvrtka je na račun bilo uplaćeno 3.100,00 kn koje su uplatili divni roditelji našeg Oriona koji su uvijek spremni u svim situacijama pomoći i napraviti za djecu Oriona što god treba, i dodatnih 1.000,00 kn je uplatilo jedno poduzeće", kaže nam trenerica Oriona Jelena Vukas pozivajući Sesvećane na pomoć, te izdvajajući prekrasnu vijest o velikoj ženi velikog srca.


"Jučer smo dobili informaciju da se akciji odazvala i Sandra Perković koja je, osim što je izvršila uplatu, objavila javno na svom "story-u" na Instagram profilu zamolbu da se ljudi ujedine i pripomognu našim vrijednim sportašicama", kaže Vukas dodajući: "Ovim putem molim i drage naše sugrađane koji su u mogućnosti pripomoći našim curama koje već dugi niz godina (uz ostale naše članove) predstavljaju i promoviraju Sesvete u Hrvatskoj i svijetu, da pomognu na sebi prihvatljiv način, jer cure su to zaslužile i ponosno će predstavljati našu Hrvatsku već sljedeći tjedan na Europskom prvenstvu u Španjolskoj, a onda i dalje kuda ih njihova požrtvovnost bude odvela".


Uplatiti se može na:

Taekwondo klub Orion

Kustošijanski venec 123

IBAN: HR2023900011100138300

Opis plaćanja: Uplata za Europsko prvenstvo 2019.


"Hvala Sandri Perković koja je, osim što je sportašica vrijedna divljenja, prihvatila pomoći našim curama onako kako ona najbolje može- da osvijesti javnost koja ju prati (a brojna je) da se pomogne "malim" sportašicama koje su na putu da postanu velike.   I kako ona kaže- zajedno smo jači", zaključuje Jelena Vukas.


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account