Ines donijela fitnes zlato u Sesvete (ilustrativni video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.10.2017. 15:24:49
Ines donijela fitnes zlato u Sesvete (ilustrativni video)

Foto: Elite fit klub

Ines Ostrihon majka je troje djece, ali neumorno već 4 godine svakodnevno putuje iz Zaprešića u Sesvete na fitnes treninge u Elite fit kluba u Industrijsku cestu 17 u blizini sesvetskog sajmišta gdje se nalaze prostorije kluba. 



Samo vrhunski sportaši znaju koliko odricanja i truda treba unijeti u bilo koji sport, ako želiš biti na vrhu, a Ines to doista zna. Iako ima troje djece znala si je organizirati život tako da svakodnevno može trenirati, jer  bez svakodnevnog treninga i to vrhunskog  nema niti dosezanja vrhova.


Da ne bi bilo zabune, Ines jest, kao što napisasmo Zaprešičanka, ali u Sesvetama trenira, odabrala je Elite fit klub kao njoj najbolji, tu ima mnogo prijatelja, a ovom medaljom koju je osvojila mogu se ponositi i njen klub i Sesvete. 


Osvojila je zlato u Splitu na međunarodnom natjecanju. DALMATIAN THROWDOWN 2017 održano je proteklog vikenda, a riječ je o natjecanju u fizičkoj pripremi. Natjecanje se održava u Splitu tijekom  dva dana i sedam testova fizičke spreme. Testira se devet fundamentalnih osobina kretanja čovijeka i najbolji nakon dva dana bude okrunjen najspremnijim. Baza sportova iz kojih su ti testovi su: Gimnastika, olimpijsko dizanje utega, plivanje, trčanje, veslanje, razne vježbe slobodnog kretanja kao što su zgibovi, sklekovi, hodanje na rukama itd. 


Prva faza selekcije su internet kvalifikacije ( više od 1000 ljudi) nakon toga odabrani dobiju pozivnicu za event i potom samo natjecanje koje određuje konačnog pobjednika. Ovakvih natjecanja kao kod nas u Splitu ima i u raznim zemljama, primjerice u Francuskoj. 


Elite Fit klub odakle je potekla Ines i gdje je istrenirala svoju vrhunsku fit formu, je sportski centar od 600 kvadrata s 5 tona utega, tridesetak olimpijskih šipki i nizom drugih sprava, specijaliziran je za ljudsko kretanje i razvoj fizičke pripreme. Za razliku od klasičnog fitnesa gdje se vježba prvenstveno na spravama i samostalno, u Eliteu polaznik prolazi osnovne obrasce kretanja, sustavnog rada zglobova, obrasca pravilnog disanja i posturalnog držanja. 


"Razvijamo ljutsko tijelo u svim bintim segmentima, kao što su kordinacija, snaga, jakost, kondicija, stabilnost, mobilnost i fleksibilnost. Radimo sa potpunim rekreativcima, rekreativcima sportašima i vrhunskim sportašima. Spremamo ljude za puno sportova i to ih dosta ima iz Sesveta i Dubrave, obzirom da se jedan centar nalazi u Sesvetama, a drugi u Dubravi", rekao nam Ivan Miličević, voditelj kluba. 

Sve čestitke klubu, a naravno, posebno Ines.


Video: Rigo Brothers

Vezane vijesti
Ažurirano: 17.11.2023. 11:21:34

Create Account