Jelena Pavičić Vukičević obišla aktualne i buduće radove u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.5.2021. 9:00:53
Jelena Pavičić Vukičević obišla aktualne i buduće radove u Sesvetama

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Privremena gradonačelnica Jelena Pavičić Vukičević obišla je Kašinu, Paruževinu, Popovec, Sesvetski Kraljevec i Sesvetska Sela.



U Kašini Jelena Pavičić Vukičević posjetila je parcelu skorog gradilišta dječjeg vrtića koji se već dugo najavljuje, a konačno ove godine, nakon kupnje zemljišta kreće u realizaciju. Početak radova očekuje se krajem lipnja, a završetak krajem siječnja naredne godine. S pet odgojnih skupina trebao bi zadovoljiti potrebe smještaja najmlađih Kašinčana i okolnih naselja.


U Paruževini je otvorila novoizgrađeni nogostup dužine 750 metara, a u Popovcu se uvjerila kako teku radovi na izgradnji pješačko biciklističke staze od Sesveta do Popovca kroz Gliboki jarek. 


U Sesvetskom Kraljevcu također konačno započinje izgradnja vrtića za čak 16 odgojnih skupina, uz završetak radova na jesen 2022. godine. Pokraj župne crkve u Sesvetskim Selina gradi se parkiralište, pa je Pavičić Vukičević posjetila i taj dio Sesveta, a potom u crkvi nazočila i misi. 



"S našim sesvetskim predsjednikom Stjepanom Kezerićem razgovarala o ostvarenim i budućim malim komunalnim akcijama, ali i izgradnji potrebne infrastrukture. Posebno moram reći da su me zbilja oduševili mališani s kojima sam razgledala parcele za njihove nove dječje vrtiće u Kašini i Sesvetskom Kraljevcu. Djeca su radost i budućnost, te ću učiniti sve da u i narednom mandatu oni budu prioritet mog djelovanja", izjavila je Pavičić Vukičević.


U Video zapisu pogledajte što je Jelena Pavičić Vukičević u Kašini odgovorila djevojčici Ani, te izjavu pročelnika Lovrića o izgradnji vrtića u Kašini.


Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account