Josip Kregar sinoć u Sesvetama: Korupcija izjeda Hrvatsku

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.7.2019. 22:56:21
Josip Kregar sinoć u Sesvetama: Korupcija izjeda Hrvatsku

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Korupcija izjeda Hrvatsku, zaključak je sinoćnje tribine sesvetskog SDP-a na kojoj je gost bio ugledni pravni stručnjak prof. dr. Josip Kregar.



U prostorijama sesvetskog SDP-a jučer navečer gostovao je ugledni pravni stručnjak, predavač sociologije prava na Pravnom fakultetu u Zagrebu, prof. dr. Josip Kregar. Tema tribine bila je  korupcija i kako se od nje obraniti.


Uvodno je sve nazočne pozdravio predsjednik sesvetskog SDP-a Draženko Pandek koji je ustvrdio da je naše društvo bolesno od korupcije, te izrazio vjeru da će lijeva opcija dati pravi odgovor na taj veliki problem.


Josip Kregar je pak dijagnosticirao da je naše društvo bolesno. Bolesno je zbog, kako reče, korupcije koja je prodrla u sve pore našeg društva.  Postoje načini i metode da se tome stane na kraj relativno brzo, no za to je potrebna politička volja. Sadašnja opcija na vlasti nije izmislila korupciju, ali ju obilato koristi i nema volji stati joj na kraj, stoga bi građani trebali pokloniti povjerenje onima koji imaju volje, želje i znanja obračunati se s tom malignom bolešću  našega društva, sukus je cjelokupne tribine. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.3.2024. 13:08:20

Create Account