Kolovoz – vrijeme mnogih radova na cestama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.8.2018. 9:44:56
Kolovoz – vrijeme mnogih radova na cestama

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Uobičajeno je da se ljeti, kad su godišnji, pa je mnogo manje ljudi na cestama, rekonstruiraju i saniraju mnoge prometnice, pa je tako i u Sesvetama.



Dok na području Grada Zagreba upravo ima nekoliko velikih gradilišta, Sesvete imaju mnogo, uvjetno rečeno, manjih.  


Tako se na niz ulica na cijelo području Sesveta ovih dana izvode mnogi radovi sanacije ili cjelovite rekonstrukcije kolnika.


Tako je nedavno završena Karlovačka ulica u Sesvetama u čiju je sanaciju utrošeno oko 400 tisuća kuna iz sredstava komunalnih akcija g.č. Sesvete. Završena je i sanacija Rimskog puta u vrijednosti od 100 tisuća kuna. 


Radovi koji su  ovog trenutka u tijeku, pred završetkom, a možda pokoji već i završen: Kratka ulica u Gajcu, u vrijednosti 190 tisuća kuna, ulica Židaki u Gorancu za čiju je rekonstrukciju uloženo 470 tisuća kuna i bit će gotova krajem tjedna, a završena je i Kusova uica u Gajcu čiji su radovi iznosili oko 300 tisuća kuna. 


Radi se i na drugim na mnogim drugim prometnicama, čiji se  završetak očekuje do početka rujna. Međutim, tu nije kraj, jer, prema riječima iz vodstva g.č. Sesvete, značajan dio radova sanaciji ulica nastavlja se i tijekom jeseni, sve dok će to vremenske prilike dozvoljavati. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account