KONCERTOM PROFESORA ZAVRŠILI 3. DANI GRGOŠEVIĆA

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 31.5.2018. 22:46:52
KONCERTOM PROFESORA ZAVRŠILI 3. DANI GRGOŠEVIĆA

Foto: GŠ Zlatka Grgoševića

Koncertom profesora Glazbene škole Zlatka Grgoševića u srijedu 30.5.2018. završili su 3. Dani Grgoševića. Koncert je tradicionalno održan u dvorani Narodnog sveučilišta „Sesvete“, u okviru Dana kulture Sesveta, koje organizira Centar za kulturu, javlja ravnateljica GŠ Zlatka Grgoševića Ljerka Pašalić.


U nedjelju 27.5.2018. učenici su završnim koncertom u Hrvatskom glazbenom zavodu pred prepunom dvoranom završili svoje nastupe. Izvrsnim koncertom na kojem su uz nekoliko solista i 2 komorna sastava  nastupila 3 zbora, te sva 4 orkestra škole : harmonikaški, gudački, puhački i tamburaški. Burnim pljeskom publike nagrađeni su ne samo oni koji su nastupili na koncertu, već i svi učenici škole, njihovi profesori, iza kojih je još jedna vrlo uspješna nastavna godina, obilježena brojnim javnim nastupima (više od 100), izvrsnim rezultatima na natjecanjima (127 nagrada, od toga 53 prve , 10 pobjednika kategorije, 1 specijalna nagrada za osvojenih 100 bodova).

Na jučerašnjem koncertu zamijenjene su uloge. Učenici su bili dio publike koja je također velikim pljeskom nagradila izvođače – svoje profesore. 

Čestitamo svim učenicima i profesorima Glazbene škole na svim uspjesima ove nastavne godine,

koja se nastavlja godišnjim ispitima, prijamnim ispitima i upisima u 1. razrede osnovne i srednje škole. 

A nakon toga, tamo sredinom srpnja slijedi zasluženi odmor za sve.


Vezane vijesti
Ažurirano: 29.3.2023. 9:51:50

Create Account