Kreće u ostvarenje Plan komunalnih aktivnosti i Malih komunalnih akcija

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.4.2018. 17:54:14
Kreće u ostvarenje Plan komunalnih aktivnosti i Malih komunalnih akcija

Foto: Ulica Josipa Kozarca, Kobiljak

Nakon napisa o pokretanju projekta asfaltiranja Grahovečke ulice u M.O. Vugrovec Donji, dio naselja Markovo Polje, javili su se poneki građani s upitima o njihovim ulicama.


Iako se ovdje radi o velikom zahvatu asfaltiranja ulice koja nikada do sada nije imala asfalt u duljini od 620 metara, mnogi čitatelji smatraju da je i njihova ulica u lošem stanju i pitaju hoće li i kada ulice u njihovim naseljima biti sanirane, uređene, rekonstruirane ili već štogod.


Najkonkretnija je bila naša čitateljica Marina Gruzinov iz Kobiljaka koja nam se pitanjem izravno obratila, a koju zanima što je s ulico Josipa Kozarca, navodeći njene mane. Očito da nije jedina koja je razišljala o potrebi rekonstrukcije te ulice, jer nadležni su već odavno upravo ulicu Josipa Kozarca  uvrstili u prioritete sanacije. 


No, kako to sve kod nas malo sporije ide, tako se odvukla i priprema sanacije spomenute ulice u Kobiljaku. Ona ove godine ide u rekonstrukciju i za to su rezervirana nemala sredstva. Evo plana uređenja:

Kobiljak, Ulica Josipa Kozarca od Ulice Ive Politea do kbr. 11, u duljini od 330 m, rezervirano milijun kuna.

Kobiljak, Ulica Josipa Kozarca od kbr 11 do kbr 29, u duljini od 250 m, rezervirano 690.000 kn


Plan je ovu ulicu urediti što je moguće prije, no točno kada će to biti ovisi između ostalog i o dogovoru sesvetskih čelnika s vodstvom Zagrebačkih cesta.


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account