Lara Burić najmlađa sudonica završnice Hrvatskog rukometnog kupa

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.5.2019. 18:36:51
Lara Burić najmlađa sudonica završnice Hrvatskog rukometnog kupa

Foto: Privatni obiteljski album

Lara Burić sa samo petnaest godina članica je seniorske ekipe RK Sesvete Agroproteinka na poziciji desnog krila. Odigrala je Lara već podosta utakmica za sesvetsku seniorsku selekciju iako je po godinama tek kadetkinja. U završnici Hrvatskog rukometnog kupa gdje su Sesvećanke osvojile srebrne medalje u finalnom je susretu Podravki onako bezobrazno zabila gol, kako samo mogu danas mladi neopterećeni autoritetima i veličinama.


Lara se počela baviti rukometom u OŠ Luka koju je pohađala do prošle godine, kad upisuje Agronomsku srednju školu u Dubravi, smjer fitofarmaceut. Njezin brz napredak i talent, te volja i želja za radom i treniranjem, kao i visokomotivirani ulazak u svaku utakmicu prepoznao je sadašnji trener seniorki Branko Šebek koji su je i doveo u prvu ekipu, gdje kao ljevakinja igra na svojoj prirodnoj poziciji desnog krila.


Do sada je zaigrala šest puta za kadetsku reprezentaciju Hrvatske, a novi nastupi očekuju ju predstojećeg vikenda utakmicama u Crnoj Gori. 


Puno sreće želimo Lari za koju nije baš tako teško predvidjeti da bi jednog dana mogla biti velika hrvatska rukometna zvijezda.


Vezane vijesti
Ažurirano: 11.3.2020. 23:38:09

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account