Mali borci završili sezonu, u tijeku rezervacija mjesta za jesen

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.7.2020. 11:57:37
Mali borci završili sezonu, u tijeku rezervacija mjesta za jesen

Foto: Mali borci

Mladi članovi taekwondo igraonice Mali borci završili su u protuepidemiološkim uvjetima sezonu treninga, a u tijeku je rezervacija ograničenog broja mjesta za početan naredne sezone na jesen.



O završetku sezone i prijavama za novu piše trenerica igraonice Jelena Vukas:


Mali borci su krajem lipnja uspješno završili ovu čudnu sezonu treninga i s obzirom na mjere kojih se moramo pridržavati, nismo bili u mogućnosti održati zadnji, pokazni trening za roditelje, ali smo na kratko, uz prisustvo roditelja, podijelili diplome našim malim borcima. 


Sezonu 2019./2020. je završilo 23 malih boraca (djeca od 4-7 godina) i ponosni smo što pauza zbog izolacije ovdje nije napravila problem, dapače, primili smo još novih upita za upis. Nažalost, zbog popunjenosti grupa i velikog interesa nismo bili u mogućnosti primiti nove borce nego ih staviti na listu rezervacije za jesen.


S obzirom da se već sada lista popunjava, molimo one koji su zainteresirani da na vrijeme reagiraju i zauzmu svoje mjesto (jave nam se sa imenom i datumom rođenja djeteta na Facebook, Instagram, mail...), kako bi uspjeli na jesen pripremiti grupe i da nismo primorani odbijati nove male borce radi nedostatka mjesta.


Svi zainteresirani mogu posjetiti naše stranice na društvenim mrežama Facebook-u i Instagram-u i tamo pronaći detalje o našem radu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account