Mali borci završili sezonu, u tijeku rezervacija mjesta za jesen

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.7.2020. 11:57:37
Mali borci završili sezonu, u tijeku rezervacija mjesta za jesen

Foto: Mali borci

Mladi članovi taekwondo igraonice Mali borci završili su u protuepidemiološkim uvjetima sezonu treninga, a u tijeku je rezervacija ograničenog broja mjesta za početan naredne sezone na jesen.O završetku sezone i prijavama za novu piše trenerica igraonice Jelena Vukas:


Mali borci su krajem lipnja uspješno završili ovu čudnu sezonu treninga i s obzirom na mjere kojih se moramo pridržavati, nismo bili u mogućnosti održati zadnji, pokazni trening za roditelje, ali smo na kratko, uz prisustvo roditelja, podijelili diplome našim malim borcima. 


Sezonu 2019./2020. je završilo 23 malih boraca (djeca od 4-7 godina) i ponosni smo što pauza zbog izolacije ovdje nije napravila problem, dapače, primili smo još novih upita za upis. Nažalost, zbog popunjenosti grupa i velikog interesa nismo bili u mogućnosti primiti nove borce nego ih staviti na listu rezervacije za jesen.


S obzirom da se već sada lista popunjava, molimo one koji su zainteresirani da na vrijeme reagiraju i zauzmu svoje mjesto (jave nam se sa imenom i datumom rođenja djeteta na Facebook, Instagram, mail...), kako bi uspjeli na jesen pripremiti grupe i da nismo primorani odbijati nove male borce radi nedostatka mjesta.


Svi zainteresirani mogu posjetiti naše stranice na društvenim mrežama Facebook-u i Instagram-u i tamo pronaći detalje o našem radu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 11.3.2021. 9:26:47

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account