Mikuševa izgubljena u gradskoj birokraciji - zatražena hitna sanacija

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.12.2019. 10:49:30
Mikuševa izgubljena u gradskoj birokraciji - zatražena hitna sanacija

Foto: Stanari Mikuševe

Građani Mikuševe ulice u Novom Brestju obratili su nam se tražeći pomoć u rješavanju njihova najvećeg problema - ulice u gotovo neprohodnom stanju.



Dopis građana Mikuševe:


"Stanari Mikuševe ulice u Brestju Vam se obraćaju za pomoć u riješavanju sanacije ulice, obzirom da smo tražili i molili  da se riješe problemi kanalizacije i asfaltiranja a nitko od nadležnih institucija ne shvaća ili ne mari o nastaloj situaciji, prisiljeni smo Vas moliti da objavite članak o neadekvatnom stanju ulice u kojoj živimo. 


U zadnjih 5 godina  moji susjedi i ja poslali smo preko nekoliko e-mailova  i fotografija prema raznim ustanovama kako bi dobili bar djelomičan uvid u situaciju s kojom se borimo. Da li je moguće da se ne može ništa napraviti u tolikom vremenu?! Tko će podmiriti troškove naših ozljeda i uništenih automobila obzirom da su rupe duboke po 20, 30cm x 1m?! Čemu plaćamo ceste, vode i sl.?! Najveći problem zapravo dolazi sa kišama kada nam je ulica potopljena kao i podrumi kuća", napisali su nam stanari Mikuševe.


Odgovor smo potražili u Gradskoj četvrti Sesvete gdje smo doznali kako su već više puta do sad od nadležnih gradskih službi tražili intervenciju za tu ulicu. Promtno su reagirali i jučer (srijeda) u popodnevnim satima prema gradskim je službama upućen dopis u kojem se ponovo traži hitna sanacija dijela kolnika koji je u obliku makadama, a presliku dopisa objavljujemo u nastavku. 


"Ima tamo stvari koje se još moraju riješiti prije potpunog uređenja, no barem za ovo razdoblje da se ljudima omogući normalna prohodnost ulice na dijelu makadama to nam je želja, to smo već i tražili i sad smo obnovili zahtjev, nadajmo se da će biti odrađeno na zadovoljstvo stanara", rekao nam je Dražen Markota, dopredsjednik VGČ Sesvete.






Vezane vijesti
Ažurirano: 21.3.2024. 13:23:33

Create Account