Moje Sesvete su moj dom - panoramski video Sesveta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.5.2018. 10:32:40
Moje Sesvete su moj dom - panoramski video Sesveta

Foto: Udruga Zelene i plave Sesvete

Udruga Zelene i plave Sesvete izradila je smatramo prekrasan video uradak  snimljen dronom, uz glazbenu podlogu našeg Sesvećana Jure Stublića.

Za one koji ne koriste fejs, prenosimo tekst s posta Udruge:


U danima kad nam neka mračna ne-bića zatrpavaju Zelene i plave Sesvete građevinskim otpadom, upućujem dragim Sesvećanima jednu šarenu i razigranu razglednicu, jedan prozračni Pozdrav iz Sesveta, kojeg namjenjujem svim ljudima dobre volje koji Sesvete nose u srcu. 

Naročite pozdrave šaljem snimatelju, zapovjedniku sesvetskih zračnih snaga dr. Peri Škorputu, starom škriparu i zapovjedniku sesvetskih združenih dronova i Ocu Radomanu, Radoslavu Dumančiću njegovoj zemaljskoj upravljačkoj stanici. Ništa manje pozdrave ne zavrijeđuje i poznati kalabrez Šime Pantalone koji je samozatajno iz ovih satelitskih zapisa skrojio ovu pitku razglednicu. 

Pozdravi Mrkobradu Damiru Čičku i njegovom alter egu Darku Katuši, neuhvatljivim i hrabrim izviđačima u ozemlju. Mariju Spajiću i njegovoj djevojci (koju nam još nije pokazao), a koji hrane i čine tako životnom ovu stranicu. Pozdrav i zahvala prvom Sesvećaninu, koji pao s Marsa, a zove se Jura Jupiter, u prethodno životu je bio Jura Stublić, a koji nam je dopustio korištenje njegove lijepe i poticajne pjesme Dom. Pozdrav i hvala Croatia Recordsu koja nam je dopustila javnu objavu ove pjesme koju predlažemo za himnu Zelenih i plavih Sesveta.


Dragi Sesvećani u duhu dobrih starih običaja pošaljite ovu lijepu razglednicu svojim najmilijim. I čuvajte nam Sesvete, jer one su naš DOM.


Video: Udruga Zelene i plave Sesvete

Vezane vijesti
Ažurirano: 19.4.2024. 13:36:37

Create Account