Na blagdan Svih svetih posebna autobusna linija za groblje Markovo Polje

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.10.2020. 12:39:43
Na blagdan Svih svetih posebna autobusna linija za groblje Markovo Polje

Foto: Ilustracija

Na dan 1.11. 2020. godine od 08.00 do 20.00 sati uspostavlja se izvanredna autobusna linija broj 298 DUBEC - MARKOVO POLJE, uz usputno zaustavljanje na stajalištu u Sesvetama (Zagrebačka – Bistrička) i Popovcu (Vugrovečka – Varaždinska), u obadva smjera,



Priopćenje ZET-a:

Izvanredna autobusna linija 298 (Dubec – Markovo Polje), prometovat će u nedjelju, 1. studenoga, od 8 do 20 sati.

Predviđena trasa linije je: Dubec – Zagrebačka – Varaždinska – Vugrovečka – Alejom mira do groblja Markovo polje.

Autobusi će se zaustavljati samo na stajalištima u Sesvetama (Zagrebačka – Bistrička) i u Popovcu (Vugrovečka – Varaždinska).

Ulazak putnika u autobuse za Markovo Polje bit će na terminalu Dubec, na ulaznom stajalištu s kojeg uobičajeno polazi linija 274, a ulazak putnika za smjer prema Dupcu bit će na sjeverozapadnoj strani parkirališta, između groblja i Aleje mira.


Izlazak putnika iz autobusa na Markovom polju bit će na sjevernoj strani parkirališta, između groblja i Aleje mira, a  na terminalu Dubec bit će na izlaznom stajalištu redovnih linija.


Izmjene na autobusnim linijama čije trase prolaze područjima posebne prometne regulacije

Redovna autobusna linija 267 (Dubec – Markovo Polje) neće prometovati u nedjelju, 1. studenoga, dok će u petak, subotu i nedjelju (23., 24. i 25. listopada), subotu (31. listopada), kao i u ponedjeljak, 2. studenoga, prema potrebi biti pojačana dodatnim prijevoznim kapacitetima. Autobusi će se zaustavljati u Sesvetama na stajalištu Zagrebačka/Bistrička i u Popovcu na Vugrovečkoj cesti (kod Vatrogasnog doma).


Ulazak putnika u autobuse na terminalu Dubec obavljat će se na ulaznom stajalištu autobusne linije 274 a izlaz na terminalu Dubec obavljat će se na izlaznom stajalištu redovnih linija. 


Na Markovom Polju ulaz putnika obavljati će se kod groblja na sjeverozapadnoj strani parkirališta, između groblja i Aleje mira, a izlaz putnika obavljati će se na sjevernoj strani parkirališta, između groblja Markovo Polje i Aleje mira,


Ulazno stajalište redovne linije 274 privremeno se premješta na ulazno stajalište linija 271 i 272, a ulazno stajalište linije 270 se privremeno premješta na ulazno stajalište linije 273.


Na dan 1. 11. 2020. godine redovna autobusna linije broj 267 Dubec – Markovo Polje biti će ukinuta.


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.4.2024. 13:32:20

Create Account