Narodno sveučilište Sesvete otkazalo je do daljnjega sve aktivnosti

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.3.2020. 11:15:39
Narodno sveučilište Sesvete otkazalo je do daljnjega sve aktivnosti

Foto: Sesvete danas, arhiva

Narodno sveučilište Sesvete objavilo je da zbog novonastale situacije otkazuje do daljnjega sve aktivnosti. Budući da je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske preporučio ograničavanje javnih okupljanja na kojima sudjeluje više od 100 osoba, do primitka novih preporuka otkazujemo sve planirane predstave u dvorani Narodnog sveučilišta “Sesvete”.


Ulaznice kupljene na blagajni Narodnog sveučilišta “Sesvete” možete mijenjati ili tražiti povrat novca na blagajni radnim danom od 11 do 13, osim ponedjeljkom, od 17 do 20 sati, a povrat sredstava ili  zamjenu karata kupljenih preko drugih distributera (eventim, entrio) možete ostvariti kontaktirajući njihove službe za korisnike.


S obzirom da je premijer Andrej Plenković objavio da se od ponedjeljka, 16. ožujka na dva tjedna prekida nastava i Narodno sveučilište “Sesvete” istim danom prekida održavanje nastave stranih jezika i svih ostalih programa (predavanja, radionica, izložbi, koncerata i dr.) dokle god su na snazi mjere za suzbijanje zaraze virusom SARS-CoV-2.


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.2.2021. 10:40:09

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account