Nino Raspudić s društvom promovirao svoju listu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.6.2020. 9:18:45
Nino Raspudić s društvom promovirao svoju listu

Foto: Sesvete danas

Naš ugledni filozof Nino Raspudić nositelj je za drugu izbornu jedinicu Mostove liste koju je promovirao na prostoru ispred Narodnog sveučilišta.


Točno u podne, prije nedjeljnog ručka, uz svoj famozni espresso, Nino Raspudić je na središnjem sesvetskom trgu Dragutina Domjanića, Sesvećanima predstavio svoju i Mostovu listu za drugu izbornu jedinicu. Predstavljanje je održano u vrlo opuštenoj atmosferi, uz prijetnju kišom.

Raspudić je pri tom polemizirao s tekstom u Jutarnjem listu koji je, kako kaže, tendenciozno i neistinito objavio članak u kojem je navedeno kako sve stranke govore o značaju sesvetske izborne jedinice, a da pritom na listama nema Sesvećana.

„Predstavljam Vam listu mladih obrazovanih ljudi koji do sada nisu pripadali ni jednoj političkoj stranci, koji su potpuno nezavisni i koji nemaju dugova ni prema kome i neće nikome biti žetončići za potkusurivanje. Naš odnos je odnos povjerenja. Njihova mladost, znanje i energija će biti sigurno prepoznati. Na našoj listi se nalazi šestoro mladih Sesvećana, ostali pokrivaju druge dijelove izborne jedinice – Dubravu, Križevce, Bjelovar i Koprivnicu, a takodjer su mladi, obrazovani, nezavisni i uspješni.

Raspudć je pokazao da je dobro upoznat sa stanjem u najmnogoljudnijoj i prostorno najvećoj gradskoj četvrti. Znam za sesvetske muke s prometom, znam da sesvetski sud nema svoju zgradu kao ni najveća glazbena škola u RH, znam da je policijska zgrada potpuno neprimjerena naraslim sesvetskim potrebama, da je zgradi sesvetske ambulante istekla uporabna dozvola, da vam je gospodarska zona u centru Sesveta. Glupo bi bilo da vam bilo što obećavam, o svemu sam upoznat od mojih suradnika, kandidata na ovoj listi. Primam to srcu kao što i oni nose Sesvete i sesvetske probleme u srcu. Svakim danom kao lista rastemo i rast ćemo do izbora. Prema anketama, u ovom trenutku se u drugoj izbornoj jedinici borimo za treći mandat, istakao je Raspudić.


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.4.2024. 8:55:18

Create Account