Obnovljeni prostor šahovskog kluba intenzivno se koristi

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.12.2018. 14:07:53
Obnovljeni prostor šahovskog kluba intenzivno se koristi

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Novouređeni prostor ŠK Sljeme Agroproteinka počeo se intenzivno koristiti, te služi svim sadašnjim, ali i bivšim članovima.



Totalno devastiran prostor negdašnjeg restorana samačkog hotela bivšeg giganta Sljemena koji je sredstvima Gradske četvrti Sesvete ove godine u potpunosti obnovljen i koji osim glavne sale podijeljene djelomičnim zidom u dva segmenta ima još nekoliko manjih prostorija s nus prostorijama, počeo se intenzivno koristiti. Tako su u petak navečer sadašnji, ali i bivši šahisti - veterani ovog sesvetskog kluba odigrali brzopotezni turnir. 


Članovi svih uzrasta kluba često koriste taj prostor, a koji će služiti i u druge svrhe svim članovima naše zajednice. Tako će taj prostor uskoro postati i informativna točka projekta Progireg koji ima za cilj u potpunosti obnoviti područje Sljemena, ali  isto tako u njemu će se u budućnosti održavati i raznovrsne tribine, okrugli stolovi i sve što potencijalni organizatori komornih društvenih događanja namjeravaju organizirati u svrhu napretka u svim sferama naše društvene zajednice. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.11.2022. 14:35:25

Create Account