Obrtnicima jeftinije gorivo

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.7.2017. 10:03:04
Obrtnicima jeftinije gorivo

Foto: Ilustracija

Udruga obrtnika Sesvete vrlo je aktivna u podršci svojih članova, a u ovom slučaju, kao dio Hrvatske obrtničke komore (HOK), znatno će utjecati na smanjenje troškova transporta.


CRODUX nastavlja uspješnu suradnju s Hrvatskom obrtničkom komorom u projektu Zajednička nabava HOK ZNA, koja omogućava svim obrtnicima povoljniju nabavu naftnih derivata te prirodnog i ukapljenog naftnog plina (UNP).


CRODUX – HOK karticu svi obrtnici mogu preuzeti u matičnom udruženju obrtnika, dakle sesvetski obrtnici u svom udruženju, naravno, ako su njegovi članovi.  Kartica se izdaje brzo, jednostavno i bez suvišne papirologije, a pogodnosti se mogu koristiti odmah po njenom preuzimanju. Kartica je za sve članove HOK- a potpuno besplatna.


A što to Crodux nudi obrtnicima povoljnije?

Motorna goriva, kako kažu, vrhunske kvalitete:

Benzin (Eurosuper 95 BS i Eurosuper 100 BS Max Power)

Eurodiesel (Eurodiesel BS i Eurodiesel BS Max Power)

Autoplin (LPG)

Plin u boci 10 kg

PLAVI DIESEL (novost) :

namijenjen za korištenje u poljoprivredi i ribarstvu

visokokvalitetno gorivo za diesel motore, kvaliteta prema europskoj normi EN 590 visoke čistoće, niskog sadržaja sumpora – „bezsumporno“, visok cetanski broj, visoka čistoća i niska točka filtrabilnosti omogućavaju lako paljenje u zimskim uvjetima i miran rad motora.


U svibnju i lipnju proširena je mreža Crodux benzinskih servisa za još četiri nova servisa te ih sada ukupno ima 71, a na svim servisima članovi HOK-a mogu ostvariti opisane pogodnosti. Ovime je pokrivenost Hrvatske Crodux benzinskim servisima postala još veća, a Crodux još bliži članovima HOK-a. Novotvorene lokacije benzinskih servisa, uz gorivo vrhunske kvalitete, nude i širok izbor proizvoda i usluga u trgovini, a svi servisi kao dodatnu ponudu imaju i caffe bar.


Novootvoreni benzinski servisi su:

BS Sesvete 2 – Ljudevita Posavskog 7, Sesvete

BS Zagreb Slavonska 3 -Slavonska avenija 61, Sesvete

BS Čeglje – pored Jastrebarskog, Čeglje 46b,  Jastrebarsko

BS Slavonski Brod, Ulica Zvonka Bušića 11, Gromačnik (kod naplatnih kućica)

U kolovozu će se otvoriti još jedan benzinski servis, Gaženica – moderni kopneno-nautički benzinski servis u zadarskoj trajektnoj luci Gaženica, koji će kupcima biti na usluzi 0-24 sata, s trgovinom i caffe barom, u čijoj ponudi se nalazi široka paleta proizvoda i usluga te nautički asortiman. Na BS-u će biti dostupne sve vrste goriva, kao i PLAVI DIESEL za plovila i strojeve.

Izvor: obrtnici-sesvete.hr


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.12.2018. 10:23:22

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account