Održana posljednja ovogodišnja sjednica Vijeća gradske četvrti Sesvete.

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.12.2017. 10:11:49
Održana posljednja ovogodišnja sjednica Vijeća gradske četvrti Sesvete.

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Vijećnici naše četvrti u ponedjeljak navečer relativno su brzo odradili posljednju ovogodišnju sjednicu. 


Zadnji rebalans financijskog plana za ovu godinu, te izmjene plana održavanja komunalne infrastrukture, kao i plana komunalnih aktivnosti za područje gradske četvrti Sesveta u ovoj godini, donijete su nakon kraće rasprave na sjednici. 

Neke planirane akcije iz raznoraznih, ponajviše tehničkih razloga nisu mogle biti ostvarene u ovoj godini, pa su prebačene za narednu. Cjelokupno Vijeće izrazilo je nezadovoljstvo dosadašnjim stupnjem održavanja ponajprije prometnica, te, kako je rečeno, u narednoj godini namjeravaju toj problematici dati puno više pozornosti. 

Neki društveni domovi na području Sesveta imaju domare, pa je bilo i onih koji su i za svoje naselje tražili domare za funkcioniranje njihovih mjesnih domova. Tako je odobreno angažiranje domara za prostorije mjesnih samouprava Adamovec, Đurđekovec i Prepuštovec. 

Na kraju sjednice bilo je više vijećničkih pitanja, primjerice o nastavku plinofikacije Sesveta, o prometu u Sesvetskoj Sopnici, autobusnom prometu u Dumovcu, nadstrešnicama na autobusnim stanicama osvjetljenju nekih važnih a neosvijetljenih raskrižja i još ponekih čisto lokalnih. 

Predsjednik Vijeća Stjepan Kezerić zatvarajući posljednju ovogodišnju sjednicu zahvalio je svim vijećnicima na suradnji, naravno u svjetlu demokracije i različitih pogleda na pojedine teme, te poželio svima sretne blagdane i novu 2017. godinu. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 9.2.2024. 10:47:47

Create Account