Održano klupsko prvenstvo SRD-a Udica Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.4.2018. 12:22:08
Održano klupsko prvenstvo SRD-a Udica Sesvete

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U nedjelju je na ribnjaku Kraljevečki Novaki Sportsko ribolovno društvo Udica Sesvete, održalo   klupsko natjecanje u ribolovu.



Po prekrasnom vremenu nedjeljno dopodne i dio popodneva mnogi članovi društva, ali i drugi posjetitelji uživali su u tamošnjoj prirodi, a natjecatelji u svojem hobiju. Natjecanje je trajalo uobičajeno od 9 do 12 sati, potom je išlo vaganje ulovljene ribe, a zatim u 13 sati proglašenje rezultata.

Ovogodišnji pobjednik je prošlogodišnji trećeplasirani Vinko Cetina koji je ulovio jednog šarana i nešto babuški, odnosno sveukupno malo iznad 2 kg ribe.
"Ma slabo je grizlo, voda je dosta zamućena jer se tu blizu ribnjaka nešto kopalo, no i ovako je dobro", rekao je Cetina.

Srebrnu medalju osvojio je prošlogodišnji pobjednik Jožef Barabaš, dok je treće mjesto zauzeo Stipan Mišura.


Odličja je najboljima predao predsjednik kluba Mladen Miklaužić koji je cijelo dopodne vrijedno kuhao izvrstan grah (isprobao ga pisac ovih redaka), koje su potom svi nazočni pojeli i hvalili. Pri tom nije bilo nikoga tko bi odbio grah, a što je tome razlog, zbog pistojnosti nećemo napisati, ali prenosimo sliku koja vrijedi tisuću riječi i koja objašnjava zašto.

Bilo je to lijepo otvorenje ribičke sezone koja će potrajati do duboko u jesen, sezone tijekom koje se članovi društva, ali i njihovi prijatelji sastaju i druže u ribičkoj kućici ili uz obalu jezera u ribičiji.


Create Account