Odvoz glomaznog otpada od sad kad vam zatreba

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.2.2019. 14:40:36
Odvoz glomaznog otpada od sad kad vam zatreba

Foto: Ilustracija

Poduzeće Zagrebačkog holdinga – Čistoća, objavilo je vijest o promjenama koje se odnose na odvoz glomaznog otpada. Priopćenje Čistoće prenosimo u cijelosti.Do sad su građani grada Zagreba svoj glomazni otpad mogli predati prema rasporedima po gradskim četvrtima.

Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća nadograđuje ovu uslugu te omogućava građanima naručivanje kamiona Čistoće ispred kućnog praga kad god žele tijekom cijele godine.


Građani će na kućne adrese, uz račune Zagrebačkog holdinga za siječanj 2019. godine, zaprimiti dva obrasca Zahtjev za odvoz glomaznog otpada koji se mogu koristiti u okviru javne usluge, bez naknade, dva puta u kalendarskoj godini. Također, mogu prijaviti oba obrasca odjednom kada maksimum javne usluge koriste jednom u godini.


Zahtjevi za odvozom glomaznog otpada zaprimaju se od 15. veljače do 15. studenog 2019. godine, na adresu Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10 000 Zagreb, na mail adresu: cistoca.glomazno@zgh.hr ili ispunjavanjem e-Zahtjeva na internet adresi www.cistoca.hr.  Obvezujemo se dostaviti odgovor na zahtjev, s terminom odvoza, u što kraćem roku, a ne dužem od 20 dana.


Ističemo kako građani i dalje mogu, tijekom cijele godine, svoj glomazni otpad besplatno odložiti na jedno od naših reciklažnih dvorišta i mobilnih reciklažnih dvorišta. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 2.7.2019. 9:46:28

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account