Orion organizirao humanitarnu akciju i nagradio svoje najbolje borce

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.12.2017. 16:53:27
Orion organizirao humanitarnu akciju i nagradio svoje najbolje borce

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Taekwondo klub Orion iz Sesveta održao je u srijedu navečer izvještajni skup  ne kojem su članovi kluba, simpatizeri i gosti doznali mnoge vrijedne podatke o uspjesima kluba na borilištima u proteklih godinu dana. 


U sesvetskoj Plavoj dvorani nisu svi mogli sjediti koliko je vladalo zanimanje za najavljeni skup. Prije svega trenerica Jelena Žeravica upoznala je goste među kojima su bili sesvetski župnik vlč. Mario Migles i predstavnice sesvetskog Caritasa, o dobrotvornoj akciji kojom su članovi kluba željeli malo uljepšati blagdane djeci bez roditeljske skrbi u kući sv. Franje u Vugrovcu, Caritasu Sesvete i Caritasu Dubrava. 


Više od 120-oro djece i mladih, članova kluba zajedno s njihovim roditeljima svojim su prilozima u vidu igračaka, hrane i slično prikupili podosta paketa koji su predani predstavnicima spomenutih organizacija koje se brinu za napuštenu i zapuštenu djecu. 


Potom su nagrađeni najbolji članovi kluba koji su u proteklom periodu imali i najviše uspjeha. Tako su priznanjima nagrađeni: 


Najbolja limačica: Nensi Bogić

Najbolji limač: Luciano Repinac

Najbolja mlađa kadetkinja: Nika Jandroković

Najbolji mlađi kadet: Grga Dugac

Najbolja starija kadetkinja: Dora Crnac

Najbolji stariji kadet: Fabian Barišić

Najbolja juniorka: Ivana Arelić


Dvoje najboljih boraca Oriona završili su svoju sportsku karijeru i uz vjeru da će netko od nagrađenih mladih članova ili neki drugi u skoroj budućnosti dostojno naslijediti najbolje Orionovce, uručene su zahvalnice Dominiku Matlekoviću i Antoniji Žeravici.


Na poslijetku nazočni su pogledali film o aktivnosti kluba.


Najuspješniji članovi kluba u slici:



 















Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account