Orion u humanitarnoj misiji

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.12.2017. 14:08:47
Orion u humanitarnoj misiji

Foto: TK Orion

Članovi TK Orion prije desetak dana pokrenuli su akciju pomoći onima kojima je najpotrebnije, piše trenerica kluba Jelena Žeravica. 


Krenuli smo prijedesetak dana kako bi se potrudili što više pomoći onima kojima je to potrebno. Tako smo skupljali igračke, hranu, higijenske potrepštine koje smo namijenili domu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi sv. Franjo u Vugrovcu, Caritasu Sesvete i Caritasu Dubrava. Više od 120 člananova Oriona te njihovi roditelji, prijatelji i rodbina, ujedinili su se te pokušali ostvariti što više želja, ispuniti potrebe štićenika u domu ta pokazali njihovu veliku volju, snagu i srčanost.

Prikupili smo jako puno stvari, igračaka, hrane... Svaki štićenik doma u Vugrovcu dobiti će svoj poklon koji će im dodijeliti naši članovi, a uz to domu šaljemo i dio ostalih prkupljenih svari koje su im potrebne. Dio stvari smo predali Caritasu Sesvete, dok treći dio odlazi u Caritas Dubrava. Sve u svemu, ponosni smo što smo ujedinili ovoliko ljudi i što smo još jednom pokazali da je Orion klub sa velikim srcem.

Orion priprema i svoju završnu svečanost koja će biti održana u srijedu, 20. prosinca, a na kojoj će članovima i uzvanicima podastrijeti izvješće o uspjesima u ovoj godini, bit će prikazan i jedan  video, a potom će uslijediti proglašenje najuspješnijih natjecatelja Oriona u 2017. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account