OŠ Iver: Veličanstvena priredba za peti rođendan

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.5.2019. 8:44:45
OŠ Iver: Veličanstvena priredba za peti rođendan

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Osnovna škola Iver proslavila je u dvorani NS Sesvete peti rođendan priredbom koja nadmašuje osnovnoškolsku razinu.



Prva magija koja se dogodila u četvrtak navečer, jest da je dvostruko ljudi više od broja sjedala uspjelo ući u dvoranu NS Sesvete kako bi prisustvovalo proslavi petog rođendana OŠ Iver, zbog čega su mnogi sjedili i po na stepenicama kao primjerice jedan do drugog zamjenik predsjednika Vijeća g.č. Sesvete  Dražen Markota, ali i ravnatelj  škole Vugrovec Kašina Vlado Vuger. To dovoljno govori kakva je vladala gužva, jer svi su htjeli biti dio slavlja.


Zašto Iver  u Sesvetama?  Pa, čini nam se da je jedino dvorana sveučilišta tehnički opremljena pružiti svu potrebnu potporu u multimedijskom kompleksnom i vrlo zahtjevnom programu kakav se može vidjeti kod "velikih" predstava ali s puno manje sudionika, a kakav su pružili učenici i učitelji ove naše najmlađe škole.


Druga magija je bila sam program. Da, doista školski program kakav možda još nitko nije vidio, više je ličio na kazališnu predstavu s mnogo činova, negoli na školsku priredbu. Ne znamo koliko je učenika sudjelovalo u izvedbi, čini nam se stotinjak, ali ono što je pokazano nadilazi doista sva očekivanja, a oduševljenje nisu skrivali niti posjetitelji,  koji su snažnim pljeskom pozdravljali svaku točku, a neke i prekidali.  Između točaka pojedini nastavnici i školski stručnjaci upoznali su posjetitelje s radom i postignućima škole u domeni njihova djelovanja. 


Uvodno je sve u dvorani pozdravila ravnateljica Katarina Rajković kojoj su njene kolegice i kolege na kraju uručili buket cvijeća, a po završetku programa, sva djeca sudionici priredbe, te većina nastavnica i nastavnika škole zajedno su na pozornici zaplesali rokenrol čime su i zorno pokazali snažan timski rad i osjećaj pripadnosti školi kako učenika tako i nastavnika i obrnuto. 


Još jednom se pokazalo kako naše talentirane učenike mogu u ovoj školi visokomotivirani njihovi učitelji pripremiti za dosege kojima nadmašuju sami sebe. I jedni i drugi. 


Kapa do poda.


Vezane vijesti
Ažurirano: 12.4.2024. 15:37:49

Create Account