OŠ Iver: Veličanstvena priredba za peti rođendan

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.5.2019. 8:44:45
OŠ Iver: Veličanstvena priredba za peti rođendan

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Osnovna škola Iver proslavila je u dvorani NS Sesvete peti rođendan priredbom koja nadmašuje osnovnoškolsku razinu.Prva magija koja se dogodila u četvrtak navečer, jest da je dvostruko ljudi više od broja sjedala uspjelo ući u dvoranu NS Sesvete kako bi prisustvovalo proslavi petog rođendana OŠ Iver, zbog čega su mnogi sjedili i po na stepenicama kao primjerice jedan do drugog zamjenik predsjednika Vijeća g.č. Sesvete  Dražen Markota, ali i ravnatelj  škole Vugrovec Kašina Vlado Vuger. To dovoljno govori kakva je vladala gužva, jer svi su htjeli biti dio slavlja.


Zašto Iver  u Sesvetama?  Pa, čini nam se da je jedino dvorana sveučilišta tehnički opremljena pružiti svu potrebnu potporu u multimedijskom kompleksnom i vrlo zahtjevnom programu kakav se može vidjeti kod "velikih" predstava ali s puno manje sudionika, a kakav su pružili učenici i učitelji ove naše najmlađe škole.


Druga magija je bila sam program. Da, doista školski program kakav možda još nitko nije vidio, više je ličio na kazališnu predstavu s mnogo činova, negoli na školsku priredbu. Ne znamo koliko je učenika sudjelovalo u izvedbi, čini nam se stotinjak, ali ono što je pokazano nadilazi doista sva očekivanja, a oduševljenje nisu skrivali niti posjetitelji,  koji su snažnim pljeskom pozdravljali svaku točku, a neke i prekidali.  Između točaka pojedini nastavnici i školski stručnjaci upoznali su posjetitelje s radom i postignućima škole u domeni njihova djelovanja. 


Uvodno je sve u dvorani pozdravila ravnateljica Katarina Rajković kojoj su njene kolegice i kolege na kraju uručili buket cvijeća, a po završetku programa, sva djeca sudionici priredbe, te većina nastavnica i nastavnika škole zajedno su na pozornici zaplesali rokenrol čime su i zorno pokazali snažan timski rad i osjećaj pripadnosti školi kako učenika tako i nastavnika i obrnuto. 


Još jednom se pokazalo kako naše talentirane učenike mogu u ovoj školi visokomotivirani njihovi učitelji pripremiti za dosege kojima nadmašuju sami sebe. I jedni i drugi. 


Kapa do poda.


Vezane vijesti
Ažurirano: 26.10.2020. 15:45:23

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account