Pet godina plesa skupine Feel'N

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.10.2017. 13:16:11
Pet godina plesa skupine Feel'N

Foto: Feel'N

Uz niz raznovrsnih sportskih, kulturnih, umjetničkih i drugih društvenih aktivnosti, u Sesvetama se mladi mogu baviti i suvremenim plesom zahvaljujući plesnoj skupini Feel'N.


Plesna slupina Feel'N pod vodstvom Nikoline Huđin djeluje od 2012.godine u OŠ Brestje, a od 2016. godine priključuje se Umjetničkoj udruzi Korak. Udruga se bavi unaprijeđenjem znanja, vještina i kompetencija plesa i izvedbenih umjetnosti općenito djece i mladih. U plesnoj grupi Feel'N mladi plesači upoznaju različite plesne stilova i tehnika kroz rad s različitim trenerima i voditeljima koji su svi završili su plesne škole i pohađali mnogobrojne plesne edukacije u svom usavršavanju


Tehnike koje članovi usvajaju uključuju osnove baleta koje su neophodne svakom plesaču, elemente suvremene plesne tehnike, jazz tehnike, hip-hopa te nešto modernijih i komercijalnijih plesnih tehnika koje su prilagođene uzrastu djece. Nakon naučenih osnovnih tehnika plesa, mladi plesači potom uče koreografije kojima društvo nastupa na mnogim manifestacijama, primjerice u školama, obilježavanje Dana plesa u suradnji s drugim plesnim udrugama, a nastupali su i na različitim sesvetskim manifestacijama, primjerice Fašnik, Dani zahvale i zajedništva i  drugim.


Od ove školske godine, osim u OŠ Brestje, udruga djeluje i u OŠ Iver te u OŠ Jelkovec. Zainteresirani učenici za ples mogu se uključiti u rad plesne skupine Feel'N u terminima proba: OŠ Brestje: utorak i četvrtak 18.30-19.30; OŠ Iver: ponedjeljak i srijeda 17-18; Oš Jelkovec: ponedjeljak i srijeda 19:15-20:15.


Vjerujemo da će Feel'N "izbaciti" mnoge izvrsne plesače od kojih će možda poneko se ubudućnosti i profesionalno baviti plesom.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.7.2020. 9:29:46

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account