Plinara jutros u "Maloj Bosni" počela s izgranjom plinske mreže.

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.5.2019. 14:05:34
Plinara jutros u "Maloj Bosni" počela s izgranjom plinske mreže.

Foto: Sesvete danas, Borko Samec i Zagreb.hr

Gradska plinara jutros je počela radovima izgradnje plinske mreže u dijelovima "Male Bosne" gdje je još nema, a početak radova obišao je i gradonačelnik Milan Bandić.



Nakon što je na Uskrsni ponedjeljak gradonačelnik Bandić došao u "Malu Bosnu" gdje su se mještani ulice Đure Sudete pobunili da nemaju riješen cjelovit sustav kanalizacije, plinsku mrežu, sustav oborinske odvodnje i asfaltiranu ulicu, na što im je obećao skori početak radova, to se jutros i dogodilo. U nazonosti suradnika, predsjednika Vijeća g.č. Sesvete Stjepana Kezerića, te direktora plinare i Zagrebačkih cesta Bandić je izrazio zadovoljstvo početkom radova i nadu da će uskoro i ti stanovnici imati cjelovit komunalni standard. Spomenuo je Bandić tom prigodom da je potrebna veća koordinacija između mjesnih odbora, Vijeća gradske četvrti i gradskih ureda. 


"Napravit ćemo oko 250 metara novog plinovoda te oko 25 priključaka. Vrijednost radova je 400 tisuća kuna. Ovisno o vremenu, očekujemo da će radovi biti završeni za desetak dana - rekao je direktor gradske plinare, Tomislav Mazal".


Po završetku radova Plinare, Zagrebačke ceste izvest će oborinsku odvodnju, napraviti nogostup i preasfaltirati ulicu. Svi radovi trebali bi biti gotovo di kraja lipnja.



Create Account