Pobratimili se sesvetski i virovitički vinogradari

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.5.2019. 11:45:37
Pobratimili se sesvetski i virovitički vinogradari

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Članovi udruge Zagrebačko vinogorje i udruga vinara Virovitica potpisali su u subotu navečer povelju o prijateljstvu u nazočnosti gradonačelnika obaju gradova.



Vinogradari i vinari udruge Zagrebačko vinogorje održali su u subotu navečer u vatrogasnom domu u Moravču redovnu godišnju skupštinu kojom su sumirali rezultate i donijeli planove za narednu godinu, ali i potpisali povelju o bratimljenju s udrugom vinogradara i voćara Sv. Vinko iz Virovitice.  Povelju je u ime domaćina potpisao predsjednik Stjepan Škrapec, a u ime gostiju predsjednik Matija Anić


Nazočni na potpisivanju povelje bili su obojica gradonačelnika, domaćin, Milan Bandić, i Virovitice Ivica Kirin. Obojica su tom prigodom zajedno s predsjednikom skupštine naših vinogradara Marijanom Tomuradom uručili priznanja za zlatna vina na vinskom ocjenjivanju koji je provela udruga za svoje članove, a šampionskom titulom s tri zlata za svoja tri vina okitio se Josip Čergar. 


Uz mnogobrojne goste skupu je nazočio saborski zastupnik Ante Plazonić, predsjednik Vijeća g.č. Sesvete Stjepan Kezerić , glumac Edo Vujić i drugi.


Vezane vijesti
Ažurirano: 27.8.2022. 12:38:56

Create Account