Policija nastavlja vikend akcijom Alkohol i brzina

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.1.2018. 15:35:36
Policija nastavlja vikend akcijom Alkohol i brzina

Foto: Ilustracija

Iako smo nakon policijskih rezultata proteklog vikenda ustvrdili da se u Sesvetama sve manje pije i vozi, jer je sve manje zatečenih vozača po utjecajem alkohola, zbog drastično narušene sigurnosti prometa na cestama i nadalje će se poduzimati maksimalne kontrole prometa u smislu prevencije najtežih prometnih nesreća, kažu u policiji i poručuju:


U vremenu od 19. do 23. siječnja 2018. g., na području Policijske postaje Sesvete provest će se akcije „Alkohol i droge“ te „Brzina“, u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja. To su prvenstveno prekoračenje dopuštene brzine vožnje, vožnja pod utjecajem alkohola i/ili droga i drugo. U nadzoru prometa alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači te će se sankcionirati prekršaji nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima te nepropisnog prijevoza djece, kao bitnih elemenata sigurnosti prometa koji izravno utječu na  posljedice prometnih nesreća. 

Dakle svi koji će ovoga vikenda slaviti Vincekovo ili nešto drugo, bilo bi dobro da si osiguraju za prijevoz doma trijeznog vozača. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.8.2022. 15:34:37

Create Account