Ponovo vlak naletio na ženu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.12.2019. 10:46:46
Ponovo vlak naletio na ženu

Foto: Ilustracija

Policija je izvijestila o još jednom teškom incidentu naleta vlaka na pješakinju.



Policija je jutros objavila da je jučer u nedjelju, 22. prosinca oko 7.20 sati u Sesvetskoj Selnici, ulica Đure Hercega, na neobilježenom pješačkom pružnom prijelazu, na pruzi Dugo Selo-Sesvete u naletu vlaka stradala starija žena.


Nesreća se dogodila u trenutku kada je putničkim vlakom upravljao je 42-godišnji strojovođa, te je desnom je bočnom stranom zahvatio 84-godišnjakinju. Liječnička pomoć pružena joj je u KB-u Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.  Zbog tog incidenta promet na pruzi bio je obustavljen od 7.20 do 9.30 sati.


Ovo je već treći incident u kojem su nastradali pješaci na pruzi. Podsjetimo, krajem listopada na pružnom prijelazu kod sajmišta poginuo je muškarac, u petak je u naletu vlaka u blizini kolnog pružnog prijelaza Sesvetska Sela - Selnica poginula žena, a jučer je starija žena teško ozlijeđena.  Dodajmo da bilježimo i incident koji se na pješačkom pružnom prijelazu Ninska u Sesvetama dogodio 26. lipnja kad je srećom stradao samo bicikl, a neoprezni biciklist koji je imao veliku sreću prošao je samo s kaznom i uništenim biciklom.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.6.2023. 12:16:36

Create Account