Ponovo vlak naletio na ženu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.12.2019. 10:46:46
Ponovo vlak naletio na ženu

Foto: Ilustracija

Policija je izvijestila o još jednom teškom incidentu naleta vlaka na pješakinju.Policija je jutros objavila da je jučer u nedjelju, 22. prosinca oko 7.20 sati u Sesvetskoj Selnici, ulica Đure Hercega, na neobilježenom pješačkom pružnom prijelazu, na pruzi Dugo Selo-Sesvete u naletu vlaka stradala starija žena.


Nesreća se dogodila u trenutku kada je putničkim vlakom upravljao je 42-godišnji strojovođa, te je desnom je bočnom stranom zahvatio 84-godišnjakinju. Liječnička pomoć pružena joj je u KB-u Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.  Zbog tog incidenta promet na pruzi bio je obustavljen od 7.20 do 9.30 sati.


Ovo je već treći incident u kojem su nastradali pješaci na pruzi. Podsjetimo, krajem listopada na pružnom prijelazu kod sajmišta poginuo je muškarac, u petak je u naletu vlaka u blizini kolnog pružnog prijelaza Sesvetska Sela - Selnica poginula žena, a jučer je starija žena teško ozlijeđena.  Dodajmo da bilježimo i incident koji se na pješačkom pružnom prijelazu Ninska u Sesvetama dogodio 26. lipnja kad je srećom stradao samo bicikl, a neoprezni biciklist koji je imao veliku sreću prošao je samo s kaznom i uništenim biciklom.


Vezane vijesti
Ažurirano: 30.6.2020. 11:13:00

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account