Prekrasnim božićnim koncertom učenici sesvetske glazbene škole završili 1. polugodište

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.12.2018. 18:27:54
Prekrasnim božićnim koncertom učenici sesvetske glazbene škole završili 1. polugodište

Foto: GŠ Zlatka Grgoševića

Nakon niza malih koncerata tijekom prosinca  u školi, knjižnicama i vrtićima Sesveta, jučerašnjim Božićnim koncertom u prepunoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda učenici Glazbene škole Zlatka Grgoševića završili su 1. polugodište, te zasluženo otišli na zimske praznike. 


Na koncertu su nastupila 4 orkestra : harmonikaški, gudački, puhački i tamburaški, nekoliko komornih sastava, različitih kombinacija instrumenata, te 3 zbora : dječji, djevojački i mješoviti, uz soliste u pojedinim skladbama (klarinet, sopran).


Oduševljena publika nagradila je dugotrajnim pljeskom sve izvođače, koji su uz tradicionalne hrvatske i strane božićne pjesme izveli i niz skladbi koje su u duhu Božića razdragale srca prisutnih roditelja i gostiju. Lijepo je bilo sinoć slušati sve što su učenici vrijednim radom tijekom 1. polugodišta navježbali i prezentirali svojim obiteljima. 


“Sigurna sam da nam je svima ovaj prekrasni koncert  donio radost i mir Božića“ -  naglasila je ravnateljica, te je u ime svih učenika i djelatnika Glazbene škole Zlatka Grgoševića zaželjela svima sretan Božić i sve najbolje u novoj godini.


Autor:  Ljerka Pašalić, ravnateljica


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.1.2024. 8:58:19

Create Account