Prgomet sinoć na sastanku u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.11.2019. 9:09:44
Prgomet sinoć na sastanku u Sesvetama

Foto: Sesvete danas

Predsjednik Skupštine Grada Zagreba Drago Prgomet nazočio je sinoć u Sesvetama na radnom sastanku s članovima Vijeća g.č. Sesvete.



uz vijećnike Vijeća g.č. Sesvete, Prgomet je razgovarao s na sastanku prisutnim saborskim zastupnikom Antom Plazonićem, predsjednikom Vijeća Stjepanom Kezerićem i dopredsjednikom Draženom Markotom.


Razgovaralo se o trenutačno najaktualnijim problemima u Sesvetama, a prije svega to je promet. „Vozio sam se iz središta grada do središta Sesveta oko sat vremena, a već sam i zadnji put kada sam došao na sastanak vašeg vijeća vidio da je situacija nemoguća i zbog toga to je prioritet koji više ne može čekati i u gradskoj skupštini dat ćemo najveću težinu upravo prometu u Sesvetama.  Bilo bi dobro da se u priču o Branimirovoj uključi i država, jer, kako sam upoznat, samo za otkup zemljišta u narednoj će godini trebati osigurati oko sto  milijuna kuna”, rekao je Prgomet dodajući kako će sve učiniti da se ostvarenje tog projekta zahukta.


Uz Branimirovu, bilo je riječi i o denivelaciji pružnog prijelaza Jelkovečka, izgradnji Dječjeg vrtića Sesvetski Kraljevec koji, kako je rekao Prgomet, mora početi slijedeće godine, te  izgradnji sportske dvorane OŠ Sesvete, jedne od najstarijih na području gradske četvrti, a koja, za razliku od ostalih, još nema svoju sportsku dvoranu. Uz to spomenuta je i izgradnja sportsko rekreacijskog kompleksa Luka i rješavanje imovinsko pravnih odnosa za sportski objekt Brestje.



Vezane vijesti
Ažurirano: 10.4.2024. 13:08:34

Create Account