Prijavite se na natječaj za najbolju fotografiju Sesveta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.12.2018. 18:09:47
Prijavite se na natječaj za najbolju fotografiju Sesveta

Foto: Sesvete danas, Srđan Pavar

Udruga Zelene i plave Sesvete i portal Sesvete danas organiziraju natječaj za najbolju fotografiju Sesveta.




Natječaj će se odvijati u razdoblju od 15. prosinca 2018. godine do 15. veljače 2018. godine, a rezultate natječaja objavit ćemo do kraja mjeseca veljače.


Na natječaju može sudjelovati svatko te je moguće priložiti do pet fotografija, koje moraju uključivati neki motiv iz gradske četvrti Sesvete. Fotografije mogu biti iz ranijih razdoblja, ali osoba koja prilaže fotografiju mora biti njezin autor (nije dopušteno prilaganje arhivskih fotografija iz muzeja i sl.). Uz fotografiju je potrebno navesti lokaciju i razdoblje fotografiranja (ne mora biti točan datum) te, po želji, ime fotografije. Fotografije šaljite na mail Udruge - uzipsesvete@gmail.com (fotografije poslane u Facebook pretinac neće biti objavljivane zbog iznimno niske rezolucije), te će tijekom istog ili narednog dana biti objavljene u posebnom albumu stranice.


Najbolja fotografija bit će izabrana putem broja „lajkova“ koje pojedina fotografija skupi (s udjelom od 40% u sveukupnoj ocjeni fotografije), te ocjeni stručnog ocjenjivačkog suda od pet ocjenjivača, kojeg će odrediti portal Sesvete danas i Udruga (s udjelom od 60% u sveukupnoj ocjeni fotografije). Fotografije možete dostaviti isključivo u navedenom razdoblju, a ukoliko Udruga primijeti da se pojedini korisnik koristi nedopuštenim sredstvima u dobivanju „lajkova“ (poput stranica za kupovanje lajkova), automatski će biti diskvalificiran iz natječaja, zajedno sa svim fotografijama koje je priložio. Također, molimo da tijekom objave fotografija pazite na diskreciju (ne fotografirate osobe i privatno vlasništvo bez dopuštenja). Portal i Udruga zadržavaju pravo na korištenje fotografija u narednom radu udruge (npr. izložba fotografija), s naglaskom da će uvijek biti istaknuto ime autora. Nadalje, Sesvete-danas i Udruga zadržavaju pravo na eventualne promjene pravila natječaja, ukoliko se za to pokaže potreba.


Pritom ne smijemo zaboraviti vrijedne nagrade za naše pobjednike, uz veliku zahvalu našim sponzorima:


1. mjesto – Sedmodnevno putovanje u Rim za dvoje, pod pokroviteljstvom putničke agencije Kraljica mira

2. mjesto – tečaj informatike za dvije osobe (osnovni ili napredni) u Učilištu Sesvete

3. mjesto – večera za četiri osobe u restoranu Polovanec


Nadamo se velikom odazivu i jedva čekamo vidjeti naše Sesvete iz vašeg objektiva!



Vezane vijesti
Ažurirano: 25.11.2022. 14:35:25

Create Account