Priopćenje organizatora o održanoj Biciklijadi u Prepuštovec

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.5.2018. 22:44:17
Priopćenje organizatora o održanoj Biciklijadi u Prepuštovec

Foto: KUD Prepuštovec

Glavni organizator, predsjednik KUD-a Prepuštovec, Josip Lipar, uputio je svim sudionicima Zagrebačke biciklijade u Prepuštovec javnu zahvalu.



ODVOŽENA 8. PO REDU, DO SADA NAJVESELIJA „ZAGREBAČKA BICIKLIJADA“


Okupljanje prvih biciklista ove, prekrasnog vremena, subote, 19.svibnja, započelo je već u jutarnjim satima na Trgu bana Josipa Jelačića, a od 10 sati zbog evidentiranja i prijavljivanja sudionika (zbog nagradne igre izvlačenja i podjele 8 bicikkala) bila je prava gužva, baš kao i dolazak gradonačelnika, te mnogobrojnih i raznovrsnih upita predstavnika sedme sile.


Ipak, u 11:05 sati voditelj, Darko Janeš dao je znak i pedaliranje je otpočelo formiranjem uz pomoć policijske pratnje kolone biciklista sudionika „ZAGREBAČKE BICIKLIJADE“, a predvođene kak se i dolikuje, prilići i „šika“, gradonačelnikom Grada Zagreba Milanom Bandićem. Primjereno umjerenom rekreacijsko – relaksacijskom vožnjom prilagođenom svim uzrastima kolona biciklista, bez ikakvog incidenta ili sudara, na cilj u Prepuštovec stigla je u 12:20 sati.


Odmah nakon razmještaja i prve okrijepe sudionika biciklijade, gradonačelnik  je izvukao 8 popunjenih evidencijskih listića prijavljenih biciklista od kojih je 7   dopedaliralo do i u Prepuštovec, te podjelio prvih 7 nagradnih bicikala.


Kasnije,  pobjednicima, sudionicima društveno – natjecateljskih igara, podjeljeno je još 6 bicikala, roštilji, poklon paketi Gradskih ljekarni Zagreb, torte (slastičarnica “Martina“), te svim sudionicima igara majice  i kape „Zagrebačke biciklijade“.


Ove subote, kao nikad do sada u nagradnim društveno – zabavnim natjecateljskim igrama prijavilo se i sudjelovalo najveći broj sudionika, pa je zbog podužeg trajanja tih natjecanja bilo  i mnoštvo šaljivih i humorističnih zgoda i scena, a na kraju je proglašena i najveselija i najmokrija ekipa (roštilj ekipa).

 

U 18:30 sati, uz policijsku pratnju, biciklisti su otpraćeni do Borongaja.


Na kraju izražavamo zahvalnost svim sudionicima biciklijade, gradonačelniku Grada Zagreba,  Milanu Bandiću, pročelnicima Gradskih ureda, predsjedniku Vijeća G.Č. Sesvete i svim biciklistima, te se preporučamo i slijedeće godine, treće subote mjeseca svibnja.


Hvala

Lipar Josip

Predsjednik KUD-a Prepuštovec


Vezane vijesti
Ažurirano: 12.6.2020. 11:16:58

Create Account