Profesori GŠ Zlatka Grgoševića održali koncert

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.6.2019. 9:04:06
Profesori GŠ Zlatka Grgoševića održali koncert

Foto: NS Sesvete

Koncert profesora Glazbene škole Zlatka Grgoševića održan je  u četvrtak u sklopu Sesvetskih dana kulture i 4. dana Grgoševića, a u organizaciji Centra za kulturu, u dvorani Narodnog sveučilište Sesvete.Jedna doista vrijedna ideja pretočena je svojedobno u manifestaciju za koju nadamo se da će se održati i postati tradicija. Naravno radi se o Danima Grgoševića kojima sesvetska glazbena škola prezentira javnosti doesege svojih učenika, ali isto tako svake godine i profesori ove škole zajedničkim koncertom pokazuju svoje glazbene virtuoze. 


Upravo takav sjajan koncert održan je u četvrtak navečer u dvorani Narodnog sveučilišta. Ove godine taj je koncert uklopljen  i u Sesvetske dane kulture. Koncertom profesora završava dvotjedni sesvetski dio manifestacije Dani Grgoševića, s time da će završni koncert biti u Zagrebu u Zlatnoj dvorani instituta za povijest u ponedjeljak, 3. lipnja u 18,30.  Sesvetski dani kulture završavaju pak danas projekcijom filma u sklopu Animafesta u 17 sati i potom u 18,30 radionicom animiranog filma.


A što se  koncerta profesora tiče, njime je oduševljena bila i voditeljica Centra za kulturu Aida Vidović Krilanović: "Koncert je odisao posebnom toplom atmosferom, profesori su gradili nezaboravne glazbene priče, a to je na naše veliko zadovoljstvo potvrdila i oduševljena publika u dvorani", rekla je.


Na koncertu su nastupili: Ivor Horvatić-gitara, Valentina Kezerić Zirdum- klavir, Ivana Žuljević Jakopec-violina, Mislav Sviben-harmonika, Jelena Valković-flauta, Margareta Golenić-klavir, Igor Grgurić-klavir, Lovro Kovačević-violončelo, Dunja Bičanić Todorović-klavir, Martin Potočnik-klarinet, Ozren Ćorković-truba i glas, Biljana Vitanović-harmonika, Mihaela Hadrović-harmonika, Ana Jaklinović-harmonika, Ljerka Pašalić-harmonika, Mislav Sviben-harmonika, Blaženka Barlović-harmonika, Klara Šimičić, drum set i Ivan Pavić, saksofon.Vezane vijesti
Ažurirano: 22.8.2020. 11:36:16

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account