Radovi na Selčini napreduju prema planu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.10.2017. 9:10:32
Radovi na Selčini napreduju prema planu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Radovi u ulici Bartola Kašića napreduju prema planu iako su bili na jedan dan prekinuti zbog obilne kiše.


Cjelokupna rekonstrukcija spomenute ulice koja uz sam kolnik uključuje i instalacije i podzemne i nadzemne, a koja je započela prije tjedan dana, prema riječima nadležnih, odvija se prema planu. Rekonstruira se dio spomenute ulice od Planinske do ulice Ivana Ančića, a svi bi radovi trebali biti završeni do narednog petka, 3. studenog. 

Jutros nam je naša čitateljica Sandra Vidović uputila upit o završetku radova.



Evo informacija stiže, a problem parkiranja na tom dijelu opće je poznat. Građani su izgradili svoje građevine na većem dijelu svojih parcela i vlastita parkirališna mjesta iz svojih dvorišta, u većini slučajeva izmjestili na ulicu, pa je sada za vrijeme trajanja radova doista problem s parkiranjem. 


Nadalje, u  razgovoru s građanima tog dijela Sesveta doznali smo da bi željeli i mnogo više od ovih radova, neki istiću potrebu preasfaltiravanja cjelokupne Planinske čiji je kolnik u lošem stanju, ima i drugih zahtjeva, no sezona polako završava. 


Bilo bi dobro da građani čim prije svojim mjesnim odborima iznesu svoje želje i potrebe koji će potom biti objedinjeni kako bi gradska četvrt pripremila kvalitetan plan proračuna za narednu godinu. 


A rebalansom će se dio programa odnosno novaca za ovu godinu na sjednici vijeća koja je najavljena za ponedjeljak, 30. listopada preraspodijeliti. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account