SDP i Humanity first dijelili pomoć potrebitima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.12.2020. 14:29:05
SDP i Humanity first dijelili pomoć potrebitima

Foto: SDP

Saborski zastupnik SDP-a iz Gornje Dubrave Domagoj Prica s humanitarnom organizacijom Humanity first podijelili su jučer darove potrebitima.




Organizacija SDP-a Gornja Dubrava i saborski zastupnik iz te organizacije Domagoj Prica uz veliku pomoć i potporu organizacije Humanity first dijelili su u nedjelju humanitarnu pomoć u Dubravi, a Humanity first i u Kašini s predsjednicom SDP-a Kašina Jadrankom Novoselac. 


Tom je prigodom saborski zastupnik Prica uručivao prigodne pakete pomoći potrebitima. U paketima je uglavnom bila hrana i najvažniji higijenski proizvodi.


Humanity First je međunarodna humanitarna udruga osnovana 1994. koja djeluje u više od 60 zemalja. U Hrvatskoj ta udruga djeluje od 2014. godine od kada njeni članovi pružaju pomoć ljudima koji žive u teškim uvjetima u našoj zemlji. Slogan organizacije je "U službi čovječanstva". Drugim riječima, Humanity First pokušava pomoći tamo gdje je pomoć potrebna te nikoga ne diskriminira zbog vjerskih, društvenih ili etničkih kultura kao i boje kože ili pripadnosti raznim vjerama. Humanity First uglavnom financira Muslimanska zajednica Ahmadija, a njihov rad temelji se na volontiranju. Predsjednik ove udruge u Hrvatskoj je Pakistanac Munawwar Muhammad Khan, stalno nastanjen u Hrvatskoj gdje je diplomirao na Fiozofskom fakultetu. 


Ova organizacija u svijetu pomaže svim ljudima u potrebi bez obzira na vjeru i naciju.  


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.3.2024. 13:36:24

Create Account