Sentimentalna vrijednost veća je od cijene zlata

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.6.2019. 15:08:53
 Sentimentalna vrijednost veća je od cijene zlata

Foto: Ilustracija, fotografija nije povezana sa stvarnim događajem.

Naša čitateljica u očaju moli pomoć sugrađane u pronalasku njoj vrlo vrijedne obiteljske narukvice.



Nije uobičajeno da na portalu objavljujemo privatne oglase, no ovdje je riječ o velikoj priči, dugogodišnjoj povijesti i enormnoj obiteljskoj sentimentalnoj vrijednosti.


Naša čitateljica čije je ime i prezime poznato redakciji, no zamolila je za anonimnost, moli sugrađane da joj pomognu. Naime, još 7.6. izgubila je obiteljsku ostavštinu, zlatnu narukvicu, vjerojatno kod restorana Laguna u Kraljevcu. 


"Ta mi narukvica ima ogromnu sentimentalnu vrijednost. Nosilo ju je vise žena u obitelji na svojim vjenčanjima i tako je s generacijama prelazila s ruke na ruku. Narukvica ima gravuru s posvetom. Vjerojatno je već nepovratno izgubljena, ali možda, samo možda ako dođe do kakvog zlatara ili nekoga tko ju je pronašao, a bio voljan vratiti ju mogla bi biti spašena. Spremna sam ju otkupiti po bilo kojoj cijeni", kaže naša očajna čitateljica moleći pri tom za aninomnost. 


Najgore joj je, kaže, zbog obitelji pa ne bi željela da objavimo njen mobitel koji nam je poslala, nego nalaznik može u naš inbox poslati svoj kontakt, telefon, mail, fb ili bilo koji drugi oblik komunikacije. Mi ćemo to prenijeti očajnoj sugrađanki, a nalaznik bi mogao proći puno bolje, negoli da narukvicu koja mu ništa ne znači zadrži, ili još gore da ju proda pod lom zlato.


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.2.2024. 9:05:11

Create Account