Sesvetska organizacija Hrvatske žene obilježila 29. obljetnicu svog osnutka

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.11.2019. 17:38:28
Sesvetska organizacija Hrvatske žene obilježila 29. obljetnicu svog osnutka

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Godišnjom skupštinom, otvorenjem izložbe fotografija, misom i domjenkom članice sesvetske Hrvatske žene obilježile svoju obljetnicu.



Sesvetski ogranak organizacije Hrvatske žene, društva s gotovo stoljetnom tradicijom, obilježio je u nedjelju navečer svoj 29. rođendan.  Tom je prigodom predsjednica ogranka Mira Halapa podnijela izvještaj o radu, kao i o planovima za naredno razdoblje. 


Potom je u predvorju dvorane NS Sesvete otvorena izložba fotografija koje prikazuju rad udruge u proteklom kraćem periodu, a koji je doista impozantan, a tom je prigodom predsjednica Halapa još jednom, informirala nazočne o djelatnosti organizacije u proteklom periodu. Nazočan na otvorenju bio je predsjednik gradske skupštine Drago Prgomet koji je pohvalio rad članica organizacije rekavši pri tom da se radi o vrlo vrijednoj, društveno vrijednoj organizaciji, a koju je zapazio još tijekom rata kad su na front stizali pleteni odjevni predmeti, ili pak kolači koje su braniteljima slale upravo članice Hrvatske žene.


U ime gradonačelnika nazočne je pozdravila izaslanica gradonačelnika Bandića, ravnateljica Gradskih ljekarni Nada Jambrek, te predsjednik VGČ Sesvete Stjepan Kezerić. 


Nakon otvorenja i razgledanja izložbe, članice su nazočile misi koju je služio preč. Mario Migles.


Vezane vijesti
Ažurirano: 26.11.2023. 15:34:44

Create Account