Sesvetski Rotarijanci pozivaju na humanitarni grill party na Gorščicu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.10.2019. 21:46:40
Sesvetski Rotarijanci pozivaju na humanitarni grill party na Gorščicu

Foto: Rotary Sesvete

Rotary klub Zagreb - Sesvete u akciji prikupljanja sredstava za stipendije iznimnim studentima slabijeg imovinskog stanja s područja SesvetaDeveto po redu, najveće neformalno i humanitarno druženje rotarijanaca iz cijele Hrvatske, Rotary grill – Gorščica 2019. održat će se u subotu, 12. listopada 2019. na livadi planinarskog doma Gorščica na zagrebačkoj Medvednici s početkom od 11:30 sati. Kaptolska lugarnica i ove će godine ugostiti rotarijance, njihove prijatelje i vrsne majstore roštilja koji će se nadmetati za titulu Rotary grill Chefa za 2019. godinu. 


Prijavljenim ekipama neće biti lako jer će o najboljoj odlučivati žiri iskusnih nepaca – urednik, novinar, pisac, gastro influencer, bloger i pivoljubac Domagoj Jakopović Ribafish te Darko Kontin, gastro bloger i autor poznate web kuharice.


Osim događanja za odrasle i sve one koji se bolje snalaze u konzumaciji pripremljenog roštilja, sesvetski su rotarijanci pripremili i zanimljiv program zabave za najmlađe, živu glazbu te brojna druga iznenađenja. U slučaju kiše, događanje se seli u jednako atraktivan prostor same lugarnice. 


Cijene kotizacija za ovo humanitarno druženje iznose 250 kuna za odrasle, te 100 kuna za djecu. U cijenu kotizacije uključena je hrana i okrjepa. Sav prihod od prodanih kotizacija i donacija namijenjen je stipendiranju četiri izvrsna studenta slabijeg imovinskog stanja s područja Sesveta. 


Žiro račun za prikupljanje donacija je HR4323600001502610494 s naznakom: ”ROTARY GRILL PARTY - GORŠČICA 2019“. 


U 15 godina postojanja i humanitarnog djelovanja u zajednici, Rotary klub Zagreb Sesvete osigurao je 40 stipendija za iznimne učenike i studente s područja Sesveta, a redovito pomažu i malim štićenicima Caritasove Kuće sv. Franje u Vugrovcu. Mnogo su puta pomagali raznim udrugama poput „Veliko srce malom srcu“, a opremili su i laboratorij pri Referentom centru za pedijatrijsku kardiologiju Klinike za pedijatriju, KBC Rebro. Prošle su godine namještajem opremili Caritasovu kuću za mlade u Selskoj cesti 165, a svaka je pomoć dobrodošla i u ovoj akciji. 

Pomozite sesvetskim Rotarijancima u ovoj humanitarnoj nakani! 


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.12.2020. 10:26:45

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account