Sesvetsko božićno klizalište otvara se sutra (petak) besplatnim klizanjem

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.12.2017. 14:54:04
Sesvetsko božićno klizalište otvara se sutra (petak) besplatnim klizanjem

Foto: Plakat

Na klizalištu već ima podosta leda, no potrebno ga je još nekoliko centimetara što će biti napravljeno ili zamrznuto do sutra. Otvorenje je u petak, 8. prosinca u 17,30, a besplatno klizanje bit će do 20 sati. 


Službeno klizalište u Sesvetama započinje u subotu, 9. prosinca. No, otvorenje klizališta bit će sutra, u petak kad će svi imati besplatno klizanje do 20 sati, rekao nam je organizator sesvetskog božićnog sajma Josip Lipar. 


Klizalište će raditi svakodnevno od 11 do 22 sata, međutim, od 11 do 13 klizanje je predviđeno za školske i druge grupe koje će u tom terminu imati školu klizanja. 


"Pripremili smo 130 pari klizaljki, no na led se, naravno, može i vlastitim klizaljkama. Uz klizalište bit će popratno i ugostiteljska ponuda i dobra glazba, stoga očekujem još veću posjetu negoli je bila lani", kaže Lipar. 


Očekuje se da će klizanje sutra u 17,30 na prigodan način otvoriti (vjerojatno neće klizati) predsjednik Vijeća g.č. Sesvete Stjepan Kezerić. 


A sesvetski božićni sajam, kao što je već objavljeno, započet će u ponedjeljak, 11. prosinca na središnjem sesvetskom trgu Dragutina Domjanića ispred zgrade Narodnog sveučilišta i stare Kurije.




Vezane vijesti
Ažurirano: 4.12.2023. 11:29:50

Create Account