Smeće u Sesvetama, milijunta epizoda

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.4.2019. 16:44:50
Smeće u Sesvetama, milijunta epizoda

Foto: Damir Veličan

Tko zna koji puta već progovaramo o najvećem ekološkom sesvetskom problemu - smeću. Najnoviju epizodu priredio je Damir Veličan.



Naš čitatelj je šećući šumom kod Glibokog jarka na prostoru negdašnjeg autokampa otkrio više hrpa nabacanog smeća što je znak da je ovdje ilegalno smetlište u nastajanju. Dakle ako imate možda kod kuće azbesta koji je opasni otpad i njega se smije odložiti samo uz posebne uvjete, što vam je možda komplicirano, jednostavno ga bacite u obližnju šumu. Nećete pogriješiti, jer su nam šume ionako pune smeća. I ne morate se bojati kazne. Malo pripazite, učinite to po noći kada vas nitko ne može vidjeti i riješili ste se svog problema. I briga vas za savjest. Ionako je nemate kao više niti smeća. 


Vjerujemo da je većina shvatila sarkazam, no za one koji nisu ipak recimo da je ova uputa za bacanje smeća u šumu gorka šala, jer na žalost drugačije niti ne možemo reagirati, osim možda biti uporni i ako ništa drugo dosađivati napisima o smeću u Sesvetama, te zahvaliti građanima koji na to upozoravaju. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 30.3.2023. 12:44:57

Create Account