Šok u Sesvetama: Čudovište iz vodovodne slavine (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.11.2017. 16:42:49
Šok u Sesvetama: Čudovište iz vodovodne slavine (video)

Foto: Snimka čitateljice

Naša čitateljica i sugrađanka poslala nam je danas poruku s fotografjom čudnog stvora za kojeg tvrdi da je iscurio s vodom iz slavine u njenom stanu.


Čitateljica koje je željela ostati anonimna (ime i prezime poznato redakciji), čini se, pomalo u šoku poslala nam je fotografiju njoj i nama nepoznatog stvorenja koje je za vrijeme dok je otvorila vodu na slavini, jednostavno iscurilo u sudoper. 


Zatražila je od nas pomoć, no nakon sugestije da se s tim stvorenjem obrati dežurnoj veterinarskoj ambulanti kako bi pokušali utvrditi o kojoj je životinjskoj vrsti uopće riječ, doznali smo da je ubrzo nakon fotografiranja i kratke video snimke, taj stvor jednostavno završio u wc školjki.


Šteta, jer bi se možda moglo doznati kako je uopće nešto takvo dospjelo u vodovodni sustav, no pokušat ćemo na temelju snimke doznati kod stručnjaka o čemu ili kome se radi. 


U međuvremenu je naša sugrađanka pokušala nešto doznati u Vodovodu, no, koliko nam je poznato, oni nisu komentirali stvorenje iz slavine, nego su samo zaključili da je voda iz vovoda ispravna za piće. Također, sugerirali su joj da očisti cijevi (vjerojatno misleći na kućnu instalaciju i slavine) no nisu, kako naša čitateljica kaže, naveli kako se to radi. 


Mišljenja smo da se to svorenje nije moglo samo stvoriti u kućnoj instalaciji, a nama su poznata samo dva načina ulaska u nju: Iz vodovodne mreže ili s druge strane da je nekako sama s vanjske strane  dospjela u slavinu, no to je, čini nam se, na razini fantastike.


Kako god bilo, jedan vrlo nemili događaj se zbio koji ostavlja  upitnik na sigurost sustava našeg javnog vodovoda. Barem tako dugo dok nam se ne objasni o čemu se radi i kako nešto što ni po čemu ne pripada u javni vodovod može prvo u njega ući, a potom iz njega isplivati kroz kućnu slavinu. 





Video:

Vezane vijesti
Ažurirano: 3.7.2023. 16:12:43

Create Account