Svojim glasovima u prvom krugu lokalnih izbora Sesvećani su uvjerljivo podržali gradonačelnika Bandića

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.5.2017. 17:22:46
Svojim glasovima u prvom krugu lokalnih izbora Sesvećani su uvjerljivo podržali gradonačelnika Bandića

Foto: Stjepan Kezerić, predsjednik sesvetske organizacije Milan Bandić 365 i vjerojatni novi predsjednik g.č. Sesvete. //Sesvete danas, Borko Samec.

Sesvetska organizacija Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić 365 poslala nam je priopćenje kojim reagira na rezultate proteklih lokalnih predstavničkih izbora, te izbora za izvršnu vlast u prvom krugu.


Građani sa područja gradske četvrti Sesvete svojim glasovima u prvom krugu manifestirali su zahvalu Milanu Bandiću na brojnim realiziranim projektima u proteklom razdoblju. Bandićev neumorni rad na terenu, komunikacija s građanima, prisutnost u svakom mjesnom odboru, sluh za zahtjeve i potrebe građana, odlike su gradonačelnika kakvog Sesvećani žele. Bez obzira na veliki broj kandidata i stranaka koji su se kandidirali, za gradonačelnika Bandića na području Sesveta glasovalo je čak 47% glasača. Za Listu Bandić Milan 365 za Gradsku skupštinu Grada Zagreba u Sesvetama je glasovalo 34% birača.

Evidentna je i uvjerljiva pobjeda na izborima vijećnika za gradsku četvrt Sesvete, te je od ukupno 19 vijećnika, sa Liste Bandić Milan 365, na čelu sa Stjepanom Kezerićem  ušlo 8 vijećnika. Od ukupno 250 vijećnika koji su se birani u 46 mjesnih odbora, sa listi Bandić Milan 365 prošlo je 121 ili 48,4%, apsolutna većina osvojena je u čak 18 mjesnih odbora, dok je izvjesno formiranje većine u još najmanje  20 mjesnih odbora.

Zahvaljujemo se svim građanima sa područja Sesveta koji su svojim glasovima podržali naše. Naredne 4 godine i putem vijeća gradske četvrti i putem vijeća mjesnih odbora opravdat ćemo povjerenje birača, komunikaciju s građanima podignut ćemo na još veću razinu i biti istinski „glas naroda“ što i jeste smisao mjesne samouprave.

Gradonačelnik Milan Bandić prvi i jedini u Hrvatskoj, decentralizirao je čak 750 milijuna kuna iz gradskog proračuna na direktno odlučivanje građanima Grada Zagreba putem mjesnih odbora i gradskih četvrti. Iz tog razloga, važno je da građani znaju tko ih predstavlja prema gradskoj upravi i Gradskoj skupštini Grada Zagreba, kome se mogu obratiti i dati svoje vlastite prijedloge za realizaciju projekata radi povećanja kvalitete života u mjestima gdje žive.

Pred nama je i drugi krug izbora za gradonačelnika. Bez obzira na iznimno dobre rezultate koje smo postigli u prvom krugu, u drugom krugu očekujemo još veću podršku naših sugrađana.

Gradonačelnik Milan Bandić od Zagreba je napravio istinsku europsku metropolu kojoj se na ponos svih nas dodjeljuju različite titule naj-destinacije u Europi. On živi svoju gradonačelniku zadaću, osjeća građane i njihove potrebe, voli ljude i ne dijeli ih, širi zajedništvo i vidi daleko naprijed, on živi Zagreb.

Podržimo ga u drugom krugu da nastavimo zajedno  podizati kvalitetu naših života za ljepšu budućnost svih nas i naših obitelji.

Stranka Bandić Milan 365 – organizacija Sesvete


Vezane vijesti
Ažurirano: 13.1.2024. 11:05:34

Create Account