U Jelkovcu poginuo mladi motociklist

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.6.2021. 11:26:33
U Jelkovcu poginuo mladi motociklist

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Policija je izvijestila o teškoj prometnoj nesreći koja se u subotnje predvečerje dogodila u Jelkovcu.



Prema policijskom očevidu do nesreće je došlo u 18:15 na križanju Industrijske ceste i Jelkovečke ulice. Sudarili su se automobil marke BMW i motocikl, motociklist je pri tom smrtno stradao na mjestu događaja, evo policijskog izvještaja:


U subotu, 26. lipnja oko 18.15 sati na području Sesveta, 40-godišnjakinja upravljala je osobnim automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom Industrijske ulice u smjeru istoka te dolaskom do raskrižja s kolnikom Jelkovečke ulice započela je radnju skretanja ulijevo a da se nije prethodno uvjerila da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu i imovinu, ne vodeći računa o smjeru kretanja svog vozila i položaju vozila koji ju pretječu. 


U tom trenutku došlo je do kočenja i pada te naleta na njezino vozilo motocikla marke Aprilia zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 25-godišnjak koji u trenutku upravljanja nije imao upisanu „A“ kategoriju u vozačku dozvolu dok je pretjecao kolonu vozila na mjestu gdje je to zabranjeno punom uzdužnom linijom.


U prometnoj nesreći smrtno je stradao 25-godišnji vozač motocikla, dok je očevidu prometne nesreće prisustvovao zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu.

 

U vremenu od 18.20 do 21.20 sati promet u zoni raskrižja Industrijske i Jelkovečke ulice bio je obustavljen i preusmjeren na okolne pravce.


Prema dosadašnjim neslužbenim saznanjima poginuo je lokalni mladić čiji otac ima građevinsko poduzeće. 


To je već tko zna koja nesreća ove motociklističke sezone u kojoj su poginuli motociklisti ili sudionici nesreće u kojima su sudjelovali motociklisti. 






Video: Emica Elvedji/PIXSELL

Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 16:52:54

Create Account