U Novom Jelkovcu gorjela garaža - nepropisno parkirana vozila sprječavala put vatrogascima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.2.2020. 20:06:08
U Novom Jelkovcu gorjela garaža - nepropisno parkirana vozila sprječavala put vatrogascima

Foto: Marijo Spajić

U današnje predvečerje došlo je do požara garaže u A bloku u Novom Jelkkovcu.



Dojava o požaru stambenog objekta u ulici Ladislava Šabana u Novom Jelkovcu digla je velike vatrogasne snage, pa je tako JVP Zagreb na intervenciju poslala šest vozila i 18 vatrogasaca iz postaja Dubrava i Žitnjak. Po dolasku na mjesto intervencije ustanovljeno je da se ne radi o požaru stana, nego o požaru garaže, pa je ustanovljen o da nisu potrebne tolike snage. Požar vozila te odbačenog auto sjedala i madraca brzo je ugašen u prostoru 6 x 3 metra. 


No, ono što se po tko zna koji puta uvidjelo da je loše to što su neka vozila bila parkirana na požarnim putevima što je u početku otežalo intervenciju. Nadajmo se da je policija po tom pitanju odradila svoj posao. 


Upravo po sličnom pitanju je u srijedu na istom mjestu bio gradonačelnik Bandić na poziv jednog mještana koji se žalio na nepropisno parkirana vozila koja sprječavaju pristup invalidskim rampama.  Obzirom da u Novom Jelkovcu za stanare ima dovoljno mjesta u zatvorenim parkirnim mjestima ispod zgrada, u ovakvim se slučajevima radi o velikom bezobrazluku i neobzirnosti pojedinaca što bi, smatramo, trebalo drastičnije kažnjavati.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.3.2024. 11:21:25

Create Account