U Novom Jelkovcu gorjela garaža - nepropisno parkirana vozila sprječavala put vatrogascima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.2.2020. 20:06:08
U Novom Jelkovcu gorjela garaža - nepropisno parkirana vozila sprječavala put vatrogascima

Foto: Marijo Spajić

U današnje predvečerje došlo je do požara garaže u A bloku u Novom Jelkkovcu.Dojava o požaru stambenog objekta u ulici Ladislava Šabana u Novom Jelkovcu digla je velike vatrogasne snage, pa je tako JVP Zagreb na intervenciju poslala šest vozila i 18 vatrogasaca iz postaja Dubrava i Žitnjak. Po dolasku na mjesto intervencije ustanovljeno je da se ne radi o požaru stana, nego o požaru garaže, pa je ustanovljen o da nisu potrebne tolike snage. Požar vozila te odbačenog auto sjedala i madraca brzo je ugašen u prostoru 6 x 3 metra. 


No, ono što se po tko zna koji puta uvidjelo da je loše to što su neka vozila bila parkirana na požarnim putevima što je u početku otežalo intervenciju. Nadajmo se da je policija po tom pitanju odradila svoj posao. 


Upravo po sličnom pitanju je u srijedu na istom mjestu bio gradonačelnik Bandić na poziv jednog mještana koji se žalio na nepropisno parkirana vozila koja sprječavaju pristup invalidskim rampama.  Obzirom da u Novom Jelkovcu za stanare ima dovoljno mjesta u zatvorenim parkirnim mjestima ispod zgrada, u ovakvim se slučajevima radi o velikom bezobrazluku i neobzirnosti pojedinaca što bi, smatramo, trebalo drastičnije kažnjavati.


Vezane vijesti
Ažurirano: 31.12.2020. 11:48:43

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account